Maraşlı son bölümde Savaş, Mehmet İnce'yi getiriyor!

Maraşlı son bölümde Savaş, Mehmet İnce'yi getiriyor!

ATV'nin başrollerini Alina Boz ve Burak Deniz'in paylaştığı Maraşlı dizisi bu akşam "Göründüğü kişi olmamanın acısı" başlıklı yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Hurdacı ve Savaş, Nevzat'ı alırlar. Savaş hemen Nevzat'ı öldürmekten yanadır ama Hurdacı izin vermez. İşte, heyecan dolu son fragman...

Maraşlı 22. bölüm özet, ortaya çıktı. Necati hala yaşadığı için Savaş iyice gerilmiştir. Hurdacı, Maraşlı'nın Necati'yi kurtardığını öğrenince öfkelenir. Mehmet İnce ile ilgili bilgi almanın peşine düşen Savcı, Hilal'e ulaşır. Hilal gizli bilgileri paylaşamayacağını bildirse de Savcı Tolga bu bilgilere ulaşmak için pes etmez. Savcı 'yüksek kurumlara' başvurarak alacağı konusunda emindir.

MARAŞLI 22. BÖLÜM 1. FRAGMANI

22-bolum-foto-galeri-1623418250242.jpg

22. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Maraşlı'nın 22. bölümü, 14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de ATV'de izleyicisiyle buluşacak. Daha öncesinde saat 20.00'de son bölümün özeti yayınlanacak. Maraşlı tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasına bakabilirsiniz.

Maraşlı son bölümde neler oldu, göz atalım: Maraşlı ve Savaş'ın adamları arasında büyük bir çatışma çıkar. Mahur, Necati ile sığındıkları yerde Savcı Tolga ile görüşür. Olay yerine polisler ve Savcı gelir. Tolga, Maraşlı'nın, Mahur'un yanında olmasından rahatsız olur. Maraşlı'ya, Mehmet İnce'yi sorar. Bu sırada Necati de ortadan kaybolmuştur. Mahur, büyük bir korkuyla Necati'yi aramaya başlar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maraşlı 22. bölüm özeti: Nevzat, Mehmet İnce dosyasına kendi fotoğrafını koyar. Savcı Tolga, Nevzat'ı sorguya çeker ama istediği bilgilere ulaşamaz. Savcı, Mehmet İnce dosyasına daha fazla kafayı takmaya başlar. Mehmet İnce neden bu kadar önemlidir? Neden herkes Mehmet İnce'nin peşindedir? Hurdacı ve Savaş, Mehmet İnce dosyasının Savcı'da olduğunu öğrenir. Dosyayı Savcı'dan almak için bir plan yaparlar. Hurdacı'nın, Tolga için tehlikeli planları vardır. Savaş ve Hurdacı'nın planı işleyecek midir? Maraşlı artık Mahur ve Zeliş'i buluşturmak zorundadır. Zeliş ile bir konuşma yapar. Neden Maraşlı gibi konuşmak zorunda olduğunu Zeliş'in anlayacağı gibi anlatır. Akşam yemeğinde Mahur, Maraşlı ve Zeliş buluşurlar. Maraşlı mümkün olduğunca az konuşmaya çalışır, tedirgindir. Zeliş, Mahur'a babasının Mehmet İnce olduğunu anlatacak mıdır? Hurdacı ve Savaş, Nevzat'ı alırlar. Savaş hemen Nevzat'ı öldürmekten yanadır ama Hurdacı izin vermez. Nevzat'ı bir depoya götürürler. Maraşlı'da, Nevzat'ı almak için depoya gider. Maraşlı ve Hurdacı karşı karşıya gelecek midir?

MARAŞLI 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI

22-bolum-foto-galeri-1623418243092.jpg

MARAŞLI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Adından dolayı Kahramanmaraş'ta geçiyor zannedilse de Maraşlı dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semt ve mahallelerinde gerçekleştiriliyor. Özellikle Suriçi ve Beyoğlu gibi tarihi bölgelerde geçen sahneler, ekran başındakilere adeta görsel şölen sunuyor.

MARAŞLI SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN