Reyting savaşını kaybetti: Savaşçı yayından kaldırılıyor

Reyting savaşını kaybetti: Savaşçı yayından kaldırılıyor

Geçen yol koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri bir süre ertelenen ve apar topar sezon finali yapmak durumunda kalan Savaşçı dizisi, 5. sezonunun 9. bölümünde sürpriz bir şekilde final yapma kararı aldı. Reytinglere yenilen Savaşçı, bu akşam 109. bölümüyle son kez ekranlara gelecek. İşte, final bölümü son fragman...

Savaşçı final bölümü özet, ortaya çıktı. Kılıç Timi terörist elebaşı Şiyar'ı ele geçirip, etkisiz hale getirirken halen ameliyatı süren Astsubay İlyas Karaca'nın kalbi durmuştur. Her şeyi gören Gökçen hemşire şok içinde, Ayça'ya bunu nasıl söyleyeceğini düşünürken hastaneye gelen beklenmedik ziyaretçi, herkesi şaşkına çevirir.

SAVAŞÇI FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

SAVAŞÇI NEDEN BİTİYOR, YENİ SEZON OLACAK MI?

9 Nisan 2017 yılında yayın hayatına başlayan Savaşçı dizisi, bu akşam ekranlara gelecek 109. bölümüyle diziseverlere veda edecek. 2020 yılında 4. sezon çekimleri devam ederken küresel çapta yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle mart ayında sezon finali yapmak durumunda kalan iddialı yapım, 14 ay sonra yenilenen kadrosuyla 5. sezonuna başladı. Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Cem Kurtoğlu, Güneş Zavrak, Anıl Altınöz, Serenay Aktaş, Ekin MErt Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik gibi isimleri kadrosuna katan Savaşçı dizisinin 5. sezon reytingleri, beklentileri karşılayamadı. Aksiyon sahneleri ve güneş oyuncu kadrosu dolayısıyla yapım maliyetleri bir hayli yüksek olan dizinin, giderleri karşılayacak reklam geliri elde edememesi üzerine Fox TV tarafından 109. bölümde sona erdirilmesine karar verildi. 5. sezona başlayalı henüz 9 bölüm olmuşken dizinin final yapması kararı, diziseverleri şaşırttı.

FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Aksiyon dolu sahneleriyle ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Savaşçı dizisinin final bölümü (109. bölümü), 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de Fox TV'de izleyicisiyle buluşacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün özeti yayınlanacak. Savaşçı tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Fox Play'e göz atabilirsiniz.

Savaşçı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Kılıç Timi dört gözle Kopuz Albay'dan gelecek operasyon haberini beklerken İlyas Astsubay da Ayça ile birlikte biraz vakit geçirmek ister. Ancak iki sevgilinin bu buluşması büyük bir şokla bitecek ve bu durum İlyas ve Ayça'nın hayatlarında yepyeni ve zorlu bir süreci başlatacaktır. Bu arada Kopuz Albay, gelen önemli bir istihbaratın Şiyar ile ilgisi olduğunu belirler ve hemen bu bilgi doğrultusunda detaylı bir plan yapar. Kılıç Timi'ni hemen hareket geçiren Kopuz Albay için artık hesap kapatma zamanı gelmiştir.

2021-06-12-174945.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Savaşçı final bölümü (109. bölüm) özeti: Zaman kaybetmek istemeyen Kopuz Albay, Çakal ve Artin'in bölgeden kaçmalarını engellemek için yaptığı planı hemen devreye sokar. Kapana kısılan ikili, çaresizlik içinde bölücü örgütten destek alsalar da dağdaki zorlu yaşam koşulları onları psikolojik olarak yıldırır ve Kopuz Albay'ın beklediği ilk hatayı yaparlar. Kopuz Albay Kılıç Timi'ni acil harekete geçirirken, Çakal ve Artin de son kozlarını oynamaktan geri durmazlar. Ancak ellerine geçen fırsatla kurtulacaklarını sanan ikili için işler pek yolunda gitmez. Çünkü onları ortadan kaldırmaya kararlı olan Kılıç Timi'nin canı pahasına da olsa vazgeçmeye hiç niyeti yoktur...

SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna Eray Koçak'ın oturduğu Savaşçı dizisi oyuncu kadrosunda; Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Sarp Levendoğlu (Yüzbaşı Haydar Bozkurt), Ekin Mert Daymaz (Astsubay Görkem İlbeyli), Anıl Tetik (Astsubay Savaş Çiğiltepe), Ediz Hun (Emekli Albay Gündüz Göktürk), Serenay Aktaş (Teğmen Selcen Efe), Erkan Meriç (Astsubay (Kıdemli Üstçavuş Bektaş Subaşı), Ali Tarık Fındık (Astsubay Üstçavuş İlyas Karaca), Alp Öyken (Mehmet Arif Kırlangıç), Serhat Nalbantoğlu (Tümgeneral Ahmet Kutalmış), Yiğit Anıl Dinkci (Sedat Koçak), Ersin Olgaç (Er Doğan Bayındır), Gökçen Bozkurt (Merve Kayaalp / Elit Andaç Çam), Şahverdi Ali Eren (Seyfi), Esma Soysal (Astsubay Çavuş Başak Gümüş), Serkan Kuru (Astsubay kıdemli başçavuş Ali Çekiç), Ayça Kutalmış (Seçil Buket Akıncı / Feyza Sevil Güngör), Zerrin Sümer (Akkız Bozkurt) gibi isimler yer alıyor.

2021-06-12-175000.jpg

SAVAŞÇI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Aksiyon dolu sahneleriyle ilgiyle takip edilen Savaşçı'nın çekimleri Eskişehir, Ankara ve Konya şehirlerinin çeşitli bölgelerinde gerçekleştiriliyor. Dağlık alanda geçen sahneler genel olarak Ankara-Konya arasında çekilirken, kalan çekimler Eskişehir'de yapılıyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ KONUSU NE?

Bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Kopuz Albay ve Yüzbaşı Kağan Bozok'un tutuklanıp hapse atılması ve üç astsubay üyesinin de meslekten ihracıyla dağılma noktasına gelmiştir.

Darbe girişiminden hemen sonra, darbeci örgütün kumpas suçlamalarıyla hapiste bulunan iki subay, Kopuz Albay ve Yüzbaşı Kağan Bozok, Özel Kuvvetler Komutanlığındaki görevlerine dönmeleri için serbest bırakılırlar. Albay'a verilen görev, Bordo Bereliler'in efsanevi Kılıç Timi'ni tekrar bir araya getirmesi, sonra da derhal göreve başlamasıdır. Albay Kopuz, görevi kabul eder ve Kılıç Timi tekrar bir araya gelir. Şimdi, Yüzbaşı Kağan Bozok'un komuta ettiği tim, bir kez daha en zorlu görevler için hazırdır.

Hayatının bu önemli dönemecinde, Kağan'ın hayatına Aslı girer. Zorlu bir kişilik olan Aslı, Kağan'ın dünyasına, kişiliğine, dünya görüşüne tamamen ters olsa da, zamanla büyük bir aşka dönüşecek ilk adım atılmıştır. Hapiste olduğu dönemde büyük zorluklar yaşayan annesi Selver ve kız kardeşi Yıldız da, Kağan'ın dönüşüyle rahat bir nefes alırlar. Tim'in abisi Bayram Başçavuş, en genç üyeleri Galip ve Emre, Burak Üsteğmen, Murat Teğmen, astsubaylar Turan ve Selçuk; Yüzbaşı Kağan'ın komutasında, sınırdan girecek kalabalık bir terörist grubunu engellemek için ilk operasyonlarına çıkarlar.

O sırada aldıkları bir başka haber ise, onları bir yol ayrımında bırakacaktır: örgüt yöneticisinin telsizinden hiç ummadıkları bir ismin sesini duyarlar. Şimdi Kılıç Timi, ölümcül bir tuzağa ilerlemekle en önemli zaferini kazanmak arasında bir yol ayrımındadır. Tim, bir kez daha kılıcın keskin ucunda yürüyecektir.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN