Kardeşlerim son bölümde Tolga'nın intikam planında korku dolu anlar!

Kardeşlerim son bölümde Tolga'nın intikam planında korku dolu anlar!

ATV'nin cumartesi akşamları ekranlara getirdiği Kardeşlerim, 17. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Doruk'un, izlediği görüntülerin hesabını sormak için Akif ile karşı karşıya gelmesi heyecanı artırıyor. İşte, sürprizlere dolu son fragman...

Kardeşlerim 17. bölüm özet, belli oldu. Başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy'un yer aldığı dizide Hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerinden güç alan dört kardeşin hikayesi ekranlara taşınıyor. Kardeşlerim sezon finali ne zaman, merak konusu oldu fakat yapımcı firmadan veya kanal yönetiminden konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

KARDEŞLERİM 17. BÖLÜM 1. FRAGMAN

17-bolum-foto-galeri-1623391761155.jpg

17. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sürükleyici ve dramatik hikayesiyle ilgiyle takip edilen Kardeşlerim'in 17. bölümü, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de ATV'de seyircisiyle buluşacak. Fakat daha önce saat 20.00'de önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Kardeşlerim tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasına bakabilirsiniz.

Kardeşlerim son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Tolga'nın Asiye'ye yaptığı sinsi planın bedeli ağır olacaktır. Kadir, kardeşine yapılan iftiranın peşini bırakmaz. Tolga'yla iş birliği içinde olan Harika hiç beklemediği şekilde zor bir durumda kalır. Akif'in yaptığı planlar sonucunda Suzan beklenmedik bir sonla karşı karşıya kalır. Akif'in keyfi yerinde, istediği gibi planlarını uygulamışken, Doruk'a ansızın gelen bir mail tüm dengeleri değiştirecektir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kardeşlerim 17. bölüm özeti: Doruk izlediği görüntülerin hesabını sormak için Akif'le karşı karşıya gelir. Suzan, Harika ile sokakta kalmamak için çareler aramaktadır. Harika, yaşadığı durumu kolay kolay kabullenemez. Akif, videoyu kimin gönderdiğini bulmak için türlü planlar içindedir. Berk'in tiyatro oyunundaki hikayesine Tolga'nın intikam planı karışınca, herkesi beklenmedik korku dolu anlar beklemektedir.

KARDEŞLERİM 17. BÖLÜM 2. FRAGMAN

17-bolum-foto-galeri-1623391752054.jpg

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU NE?

Hayata ve birbirlerine sımsıkı tutan dört kardeş; Kadir, Ömer, Asiye ve Emel, anne ve babalarını hiç beklenmedik bir şekilde peş peşe kaybetmenin acısı ile yıkılırlar. Mütevazı ama mutlu bir yaşam süren bu dört kardeşin hayatı bu felaketle tamamen alt üst olur. Yürekleri anne ve babalarının acı ile yanarken bir yandan da hayat mücadelesi verirler. Kardeşlerin kaderini değiştiren bu olayın perde arkasındaki isim olan Akif Atakul ise yaptıklarının bedelini ödemeden sıyrılmak için gerek tüm hamlelerini yapar. Her şeylerini bir anda kaybeden dört kardeş, bir arada kalmayı başarabilecekler midir?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN