Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu?

Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu?

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezon finaline yaklaşırken bir yandan yeni sezon oyuncu kadrosu da şekilleniyor. Züleyha karakterini oynayan Hilal Altınbilek'in diziden ayrılacağı iddiaları, izleyenleri meraklandırdı. İşte detaylar...

2018 yılında yayın hayatına başlayan Bir Zamanlar Çukurova'da taşlar yerinden oynuyor! Uzun zamandır perşembe akşamları reyting listesinin zirvesini kimseler kaptırmayan Bir Zamanlar Çukurova, yeni diziler karşısında bir miktar reyting kaybı yaşadı. Yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başlayan dizinin yapımcısı Tims&B, bazı oyuncularla yollarını ayırmayı planlarken yeni oyuncuları da kadroya dahil etmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda Hilal Altınbilek'in diziden ayrılacağı iddia edildi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA ZÜLEYHA ÖLECEK Mİ?

Dizinin yeni bölümünde, Ümit her şeyi anlatmak için Züleyha'nın yanına gider fakat onu kaza yapmış halde bulur. Hamile olduğunu öğrenen Ümit daha çok hırslanır ve bomba patlar. Demir için elinden geleni yapacak Ümit'in Züleyha'yı ölüme terk edeceği iddia ediliyor.

75362638-2472344712886907-6791665946664764534-n.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN