Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Müjgan ve Züleyha şehri terk ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Müjgan ve Züleyha şehri terk ediyor!

Diziseverler yine ekran başına kilitlenecek. Zira, Müjgan, Demir ve Ümit'in fotoğraflarını gösterince Züleyha şok geçirir. Müjgan, Demir ve Ümit'in fotoğraflarını gösterince Züleyha şok geçir. İşte, heyecan dolu yeni bölüm son fragman...

Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm özet, belli oldu. Fotoğrafları görünce renk vermemeyi başaran Müjgan, karşılık bulmadığını bile bile ilk kez Züleyha'ya doğru davranmanın huzuru içinde hayatında yeni bir sayfa açmaya adım atar! Üstelik bu kez Fekeli'den izin alarak harekete geçer.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 97. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-97-bolum-foto-galeri-1621404882380.jpg

97. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 97. bölümü, 20 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 21.00'de ATV'de seyircisiyle buluşacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Bir Zamanlar Çukurova tüm bölümler izlemek için kanalın internet sitesine göz atabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Ümit kendine geldiğinde, başına gelenlerden Demir'i sorumlu tutar. Tahliye olacağını beklerken, Demir tekrar cezaevine döner. Kimsenin haberi yoktur ama aslında Demir'in evden ayrıldığında Ümit'in sapasağlam olduğunu Müjgan görmüştür. Üstelik Müjgan, Ümit'e olanları öğrenince Fikret'in yanından da ayrılacaktır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm özeti: Cezasını çekmek üzere demir parmaklıklar ardına geçen Fikret, Demir'in öfkesinden yine de kurtulamaz. Demir, ifadesi ile kendisini kurtaranın Fikret olmadığına inanmadığı gibi, çiftlikteki baskın için de onu suçlayacaktır. Hatta Demir, savcıya durumu bildirmekle yetinmeyip, hapishanede bile Fikret'e saldıracak kadar delirir! Fekeli ve Lütfiye ise Fikret'i kurtarmak için tüm delilleri bir araya getirirler. Bu arada Fekeli ve Fikret arasındaki sular da durulacaktır.

0x0-97-bolum-foto-galeri-1621404873473.jpg

ŞERMİN VE FÜSUN SIRLARINI ÇÖZMEK ÜZERE!

Hastaneden çıkan Ümit, olayların kontrolünü eline almak için tüm gücüyle çalışmaya başlar. Sevda'yı da kendine destek olmamakla suçlar! İki arada kalan Sevda artık ya kızını geri kazanırken Demir ve Züleyha'yı kaybedecektir, ya da onları korurken kızını tamamen yitirecektir. Sevda'ya Ümit ile arasındaki bağı açık açık sorunca da bir ilerleme kaydedemeyen Şermin ve Füsun da pes etmez! Adeta bir dedektif titizliğinde çalışan iki arkadaş, bu kez büyük bir ipucu daha yakalayacaktır.

ADANA-İSTANBUL UÇAĞI DÜŞTÜ!

Demir, tüm Adana'ya yeni açıklamalar yaparken, Züleyha kendi hayat planını uygulamaya başlayacaktır. Kaderleri defalarca kez karşı karşıya kalan Müjgan da kendi kaderini yeniden yazmak için aynı zamanlarda bir yola çıkar! Ve Adana'ya bomba gibi düşen bir haber ulaşır; Adana-İstanbul uçağı düşmüştür!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Geniş kadrosuyla ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri Adana'da gerçekleştiriliyor. Bazı sahneler ise Mersin'de yapılıyor. Adana'daki konağın hazırlanması 8 ay sürdü ve 450 kişi çalıştı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 97. BÖLÜM 2. FRAGMAN

0x0-97-bolum-foto-galeri-1621404876809.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN