Alev Alev son bölümde Çelebi'yi köşe sıkıştıran Ozan'a kötü sürpriz!

Alev Alev son bölümde Çelebi'yi köşe sıkıştıran Ozan'a kötü sürpriz!

Çekimleri İstanbul'un tarihi semti Yedikule'de yapılan, başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı Alev Alev dizisi yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Alev Alev 27. bölüm özet, ortaya çıktı. Çelebi, yurtdışına kaçmadan önce, Cemre'yi ölmekten beter edecek planını uygulamak için doğru zamanı kollamaya başlar. Çelebi'nin yaşadığına dair şüpheleri artan Cemre, sesini duyurmak için adeta çırpınmaktadır.

ALEV ALEV 27. BÖLÜM 1. FRAGMAN

27. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sürükleyici hikayesiyle diziseverlerin ilgisini çeken Alev Alev dizisinin 27. bölümü, 20 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 21.00'de Show TV'de yayınlanacak. Daha önceyse saat 20.00'de son bölümün özeti ekranlara gelecek. Alev Alev tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Puhu TV'yi ziyaret etmek mümkün.

Alev Alev son bölümde neler oldu, göz atalım: Ömer Çelebi'yi kaçmadan yakalamak için gözünü karartırken, beklemediği bir isim ona destek olur. Cemre ameliyata alınan Ozan'ın yanına koşarken karşısında öfkeli Seher'i bulur. Çelebi'den korktuğu için mahalleye de dönemeyen Cemre, kamuoyunun dikkatini üstüne çekecek bir hamle yapar. Tomris ve ekibi ameliyatta Ozan için ellerinden gelen her şeyi yaparken, Yedikule Mahallesi'nin gözü kulağı çıkacak sonuçtadır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alev Alev 27. bölüm özeti: Düğünden sonra Ömer Rüya'yı, aralarındaki aşk dolu anların bozulmaması için, tüm ihtimallerden uzakta bir balayı tatiline götürür. Cemre'nin psikolojisinin dağıldığını ve korkmakta da haklı olduğunu fark eden Ozan, Çelebi'nin yaşayıp yaşamadığını anlamak için zekice bir plan yapar. Ozan planı ile Çelebi'yi köşeye sıkıştırırken, kendisini de uçurumun kenarında bulur.

ALEV ALEV 27. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ALEV ALEV KONUSU NE?

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler… Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışının ve gerçek aşkın hikayesi… Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre... Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya... Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek... Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi'nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN