Benim Adım Melek neden bitti? İşte heyecan dolu final bölümü

Benim Adım Melek neden bitti? İşte heyecan dolu final bölümü

2 sezon boyunca TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Benim Adım Melek dizisi, bu akşam yayınlanacak 66. bölümüyle sona eriyor. Üç çocuğuyla baba evine dönen Melek'in hikayesinin anlatıldığı Benim Adım Melek son bölümde Vildan'ın mektuplardan haberi olmadığı ortaya çıkar. İşte, final bölümü son fragman...

Benim Adım Melek final bölümü neler olacak, heyecanla bekleniyor. Herkes Kenan'ın Vildan'a olan aşkını öğrenir. Kenan'ın bu duygularının Vildan'da da bir karşılığı olduğunu zannederler. Vildan gizli iş çevirmekle suçlanırken bulur kendini. Yaşananlardan habersiz neyin içine düştüğünü anlayamaz haldedir.

BENİM ADIM MELEK FİNAL BÖLÜMÜ 1. FRAGMAN

BENİM ADIM MELEK NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI?

İlk bölümü 25 Eylül 2019 tarihinde ekranlara gelen Benim Adım Melek dizisi, 2. sezonun sonunda 66. bölümle final yaparak sona erdi. Güçlü oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip edilen dizi, yayınlandığı günlerde TRT 1 için kabul edilebilir seviyelerde reyting aldı. Zirve iddiası olmayan yapım, dev bütçeli rakiplerinin karşısında güçlü bir alternatif oldu. Çekimleri Gaziantep'te yapılan Benim Adım Melek, hikayesinin tamamlanması nedeniyle 66. bölümde ekranlara veda etti. Yapım şirketi ile kanal yönetimi 2019 yılında 2 sezon için el sıkışmıştı.

BENİM ADIM MELEK FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sürükleyici hikayesiyle ve geniş oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Benim Adım Melek'in final bölümü (66. bölümü), 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı seyirciyle buluşacak. Benim Adım Melek tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz dijital platformuna bakabilirsiniz.

Benim Adım Melek son bölümde neler oldu, göz atalım: Funda'nın parmağı olduğunu anladığında ise ona da öyle bir akıl oyunu oynayacaktır ki Funda ölmekten beter olacaktır. Diğer yandan Alpay hala özgürlüğüne kavuşma hayalleri kurar. Gemiye binerek yurtdışına gitmek için denizci kıyafetlerini giymiş ölümü bekler ama haberi yoktur.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Benim Adım Melek final bölümü (66. bölüm) özeti: Alpay'ın ölümünden sonra Defne ve Kerem, ne hissedeceğini bilemez bir haldedir. Babalarına olan öfkeleri onun ölümü ile sönmüştür... Küçül Seyitali olan bitenden habersizdir. Alpay'ın cenazesini kaldırmak onca şey sonrasında yine Karadağlara düşecektir. Ama bu cenazeye sürpriz bir cenaze daha eklenecektir. Melek ve Halil, Alpay'ın ölümünden sonra Kenan'ın peşine düşer. Funda ise panik haldedir. Mektupları öğrenen Kenan, onun da peşindedir.

Otelden atılan Funda beş kuruş parasız sokaklarda kalır. Bir yandan da hayatının tehlikede olduğunu düşünen Funda'nın yardımına yine Halil ve Melek koşar ve Funda'yı locada saklarlar. Halbuki Kenan çoktan hayatına kıymıştır. Kenan'ın intiharını kimse hala bilmemektedir. Polisler her yerde Kenan'ı ararken oğlunun yanında yatan cansız bedenini nasıl keşfedecekler?

Ömer ve Zümrüt bunu öğrenince ne yapacak? Vildan, Ömer ve Zümrüt'ü affedecek mi? Vildan'ın mektuplardan haberi olmadığı nasıl ortaya çıkacak? Kenan'ın arkasında bıraktığı izler 15 yıl sonrasını nasıl etkileyecek? Melek tamamen iyileşecek mi?

BENİM ADIM MELEK FİNAL BÖLÜMÜ 2. FRAGMAN

BENİM ADIM MELEK KONUSU NE?

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne'nin başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem'in futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

BENİM ADIM MELEK OYUNCULARI KİMLER?

Üs Yapım'ın hayata geçirdiği, Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un senaryosunu kaleme aldığı, Aydilge Sarp ve Yıldıray Gürgen'in müziklerini yaptığı, Cem Akyoldaş'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Benim Adım Melek dizisi oyuncu kadrosunda; Nehir Erdoğan (Melek Karadağ Şirhan), Kutsi (Halil Şirhan), Kaan Çakır (Alpay Yıldırım), Şerif Sezer (Nefise Karadağ), Mustafa Mert Koç (Ömer Şirhan), Rabia Soytürk (Defne Yıldırım Şirhan), Ulvi Kahyaoğlu (Kerem Yıldırım), Ece Özdikici (Funda Yıldırım), Hande Kaptan (Kadriye Karadağ), Muharrem Türkseven (Mahmut Karadağ), Poyraz Ar (Torun Seyit Ali Yıldırım), Mehmet Çevik (Dede Seyit Ali Karadağ), Kadim Yaşar (Kenan Demir), Zeyno Eracar (Zümrüt Şirhan), Nizam Namidar (Cumali Şirhan), Şebnem Zorlu (Vildan Şirhan), Saim Güveloğlu (Mithat Karadağ), Yağmur Özbasmacı (Seyran Karadağ), Burçin Birben (Mirza) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN