Camdaki Kız son bölümde Nalan'ın gönlünü alan Sedat çapkınlık peşinde!

Camdaki Kız son bölümde Nalan'ın gönlünü alan Sedat çapkınlık peşinde!

Başrollerinde urcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi'nin yer aldığı Camdaki Kız dizisi yeni bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan yapımın sezon finali mi yapacağı yoksa yaz boyunca yayınlanacak mı merak konusu oldu. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Camdaki Kız 6. bölüm özet, belli oldu. Nalan, Feride’nin vereceği tepkiden korktuğu için annesine gerçeği söyleyemez. Koroğlu Ailesi basında çıkan fotoğrafın yarattığı krizi henüz çözmüşken, Nalan'ın son anda yüzüğü atması her iki ailede de şok etkisi yaratır. Bu ani kararın nedenini kimse bilmezken, olan biteni kameralardan izlemiş olan Muzo her şeyi anlamıştır.

CAMDAKİ KIZ 6. BÖLÜM 1. FRAGMAN

6. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 6. bölümü, 20 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 21.00'de Kanal D'de yayınlanacak. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özeti seyircisiyle buluşacak. Camdaki Kız tüm bölümler izlemek için kanalın resmi Youtube kanalını ziyaret etmek mümkün.

Camdaki Kız son bölümde neler oldu, göz atalım: Nalan, Feride'nin vereceği tepkiden korktuğu için annesine gerçeği söyleyemez. Feride ise Sedat'ın Cana'ya aldığı bilekliği bilmediği için, Nalan'ı zorla ayrılık kararından döndürmeye çalışır. Nalan büyük bir aşk acısı yaşarken, neyin gerçek neyin yalan olduğunu anlamaya çalışmaktadır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız 6. bölüm özeti: Nalan kendisini aşkın büyüsüne kaptırmışken, babasının da desteğiyle, Feride'den gizlice Sedat ile buluşmaya karar verir. Sedat ve Nalan'ın el ele tutuştuğu görüntülerin televizyonda yayınlanmasıyla, Feride, Nalan'ın hayatını yeniden zindan etmeye başlar. Rafet ise, Sedat ve Nalan ilişkisinin sorunsuz devam etmesinden ötürü oldukça mutludur. Bu yüzden Nalan'ı Koroğlu ailesinin namına yaraşır bir düğün alışverişine götürmeye karar verir. Gülcihan, ailesine karşı oldukça cimri olan Rafet'in Nalan'a çok pahalı bir hediye verdiğini öğrenir. Bu durum Gülcihan'ı çileden çıkarır ve sonunda öfkesi ona çok büyük bir hata yaptırır. Diğer yandan Sedat, Nalan ile ilgili her şeyi yoluna soktuğunu düşündüğü için, yeniden çapkınlığa döner. Ama hiç beklemediği bir kişi, onu büyük bir hatanın eşiğinden çevirecektir.

CAMDAKİ KIZ 6. BÖLÜM 2. FRAGMAN

CAMDAKİ KIZ KONUSU NE?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu ile evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN