Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Camdaki Kız'da boy gösteriyor

Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Camdaki Kız'da boy gösteriyor

Camdaki Kız dizisinin başrolünde yer alan Feyyaz Şerifoğlu, sanat hayatına şarkıcılık yaparak başladı. uzun yıllar Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapan ünlü isim, O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Kırmızı Oda dizisinde 'Can' rolüyle hafızalarda yer edindi. İşte, Feyyaz Şerifoğlu biyografisi...

Tarzıyla, duruşuyla Fransız oyuncu Lucas Bravo'ya benzetilen Feyyaz Şerifoğlu, şarkıcılık kariyerinin ardından oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik ile karşılıklı pek çok sahne oynayan başarılı oyuncu ve şarkıcı, şimdi de 'Camdaki Kız' dizisinde başrolü paylaşacak.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNDE HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Feyyaz Şerifoğlu'nun 1 Nisan 2021'den itibaren Star TV'de yayınlanacak Camdaki Kız dizisinde hangi karakteri oynayacağı henüz bilinmiyor. Dizinin uyarlandığı aynı adlı kitapta, zengin Sedat ve fakir Hayri olmak üzere başrolde iki erkek karakter bulunuyor. Feyyaz Şerifoğlu'nun izleyenlerin karşısına 'Hayri' rolüyle çıkması bekleniyor.

İç mimar Sedat'tan beklediği sevgiyi göremeyen Nalan, boşanarak Hayri ile ilişki yaşamaya başlar. Fakat Hayri'nin evli ve 3 çocuk babası olduğunu öğrenince depresyona girer. Bu sırada gönlünü Laz Kızı'na kaptıran Hayri, bu kadın tarafından öldürülür.

143713268-114054017280234-5641821998944169630-n.jpg
Binnur Kaya, Feyyaz Şerifoğlu, Burcu Biricik

FEYYAZ ŞERİFOĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

1991 yılında Rize'de dünyaya geldi.

Lisans eğitimini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünde tamamladı.

Oyunculuğunun yanı sıra şarkıcılık da yapan Feyyaz Şerifoğlu, 'Gidene' adlı ilk single şarkısını 2020 yılında online müzik marketlerde dinleyenlerin beğenisine sundu.

Verdiği bir röportajda, anneannesinin org çaldığını ve bu sayede küçük yaşlarda müziğe ilgi duyduğunu söyledi.

2013 yılında O Ses Türkiye adlı şarkı yarışmasına katıldı ve adını geniş kitlelere duyurdu. 'İnci Tanem' performansıyla jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz, Murat Boz ve Ebru Gündeş'i döndürmeyi başaran Feyyaz Şerifoğlu, Murat Boz'un takımında yarışmaya devam etti. Daha sonra 'Tutamıyorum Zamanı' performansına hiçbir jüri üyesinin dönmemesiyle yarışmadan elendi.

2014 yılında Behzat Gerçeker'in yönetimindeki Enbe Orkestrası'nda, daha sonra başta Ajda Pekkan olmak üzere birçok ünlü şarkıcıya vokalistlik yaptı.

2020 yılında TV8'de yayınlanan 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Can' karakterini oynadı.

Feyyaz Şerifoğlu, 2021 yılında 'Camdaki Kız' dizisinde Burcu Biricik ile başrolü paylaşacak.

164956-62302550.jpg
Ajda Pekkan ve Feyyaz Şerifoğlu

ÖZEL YAŞAMI

1991 doğumlu olan Feyyaz Şerifoğlu, 2021 yılı itibarıyla 30 yaşındadır ve bekardır.

Feyyaz Şerifoğlu, 1.75 metre boyunda, 73 kilo ve balık burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @feyyazserifoglu, Twitter'da @fyyzsrfglu kullanıcı adıyla yer almaktadır.

FEYYAZ ŞERİFOĞLU DİZİLERİ

2020-2021 Kırmızı Oda (Can)
2021 - Camdaki Kız

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN