Koroğlu ailesinden söz yüzüğünü atmak isteyen Nalan'a sinsi plan!

Koroğlu ailesinden söz yüzüğünü atmak isteyen Nalan'a sinsi plan!

Koroğlu ailesinin bütün engelleme çabalarına rağmen Sedat ve Cana'nın fotoğrafı gazetede yayınlanır. Haberin gündeme bomba gibi düşmesi bütün gazetecileri harekete geçirir. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Camdaki Kız 4. bölüm özet, belli oldu. Herkes Nalan'ın bu habere vereceği tepkiyi merak etmektedir. Yoksa bu büyülü aşk masalı, daha başlamadan bitmiş midir? Haberin yayınlanmasıyla Koroğlu Malikanesinde kıyamet kopar. Ailelerinin şerefi ve şirket hisselerinin geleceği için, bir an önce bu durumu düzeltmeleri ve Nalan'ın yüzüğü atmasını engellemeleri gerekmektedir.

CAMDAKİ KIZ 4. BÖLÜM 1. FRAGMAN

4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin 4. bölümü, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 21.00'de Kanal D'de yayınlanacak. Ancak daha önce saat 20.00'de ise son bölümün özeti ekranlara gelecek. Camdaki Kız tüm bölümler izlemek için kanalın resmi Youtube hesabını ziyaret etmek mümkün.

Camdaki Kız son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Sedat'ın özel dairesinde gördüklerine bir anlam veremeyen Nalan, yaşadıklarını kimseyle paylaşamaz. Bir şeylerin ters gittiğini hisseden Feride çıldırır ve Nalan'ın üzerindeki baskıyı artırır. Nalan'ın, gizli dairesini birine anlatacağı konusunda endişelenen Sedat, Cana ile buluşur. Cana, Nalan ile konuşup durumu düzeltmesini tembihler. Ancak bu buluşmada bir magazincinin çektiği fotoğraflar, Sedat'a pahalıya mal olacaktır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız 4. bölüm özeti: Gazetelerden Sedat'ın başka bir kadınla görüştüğünü öğrenen Nalan, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Başından beri Koroğlu ailesine hiç güvenmeyen Feride de çılgına döner ve öfkeyle Koroğlu ailesinin kendilerine bir açıklama yapmasını bekler. Ancak Feride'nin beklediği açıklama gelmez çünkü Koroğlu ailesinin bu krizi çözmek için bambaşka bir planı vardır.

CAMDAKİ KIZ 4. BÖLÜM 2. FRAGMAN

CAMDAKİ KIZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gerçek yaşanan hikayesiyle dikkat çeken Camdaki Kız dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçeleri ve semtlerinde gerçekleştiriliyor. Fakat sahnelerin ağırlıklı olarak Asya Yakası'nın Beykoz ilçesi ve Avrupa Yakası'nın Sarıyer ilçesinde geçtiğini söylemek mümkün.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN