Camdaki Kız son bölümde Sedat ve Nalan'ın düğününde kötü sürpriz!

Camdaki Kız son bölümde Sedat ve Nalan'ın düğününde kötü sürpriz!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından televizyon ekranlarına uyarlanan ve başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer, Enis Arıkan'ın paylaştığı Camdaki Kız, yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. İşte, merak uyandıran son fragman...

Camdaki Kız 8. bölüm özet, belli oldu. Cana, Nalan'la yakınlaşmaya çalışır. Ancak Sedat ve Koroğlu Ailesi Cana'nın karşısına geçer. Sedat ve Nalan evlenecekleri için mutlu olurken onları kötü bir sürpriz bekler. Nalan'ın hastalanması sonucu gözler Feride'ye çevrilmiştir. Öte yandan Nalan, Feride'ye Sedat'a aşık olduğunu itiraf eder. Muzo, Rafet'e düğün hazırlıklarını hızlandırmasını söyler.

CAMDAKİ KIZ 8. BÖLÜM 1. FRAGMAN

8. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 8. bölümü, 3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 21.00'de Kanal D'de yayınlanacak. Ancak saat 20.00'de önceki bölümün özetiizleyicisiyle buluşacak. Camdaki Kız tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasını ziyaret etmek mümkün.

Camdaki Kız son bölümde neler oldu, göz atalım: Feride, Nalan'ın dünyayla bağlantısını koparıp, onu eve kapattığı için Sedat bir türlü Nalan'a ulaşamaz. Sedat ve Nalan'ın öpüştüğünü gören Feride beyninden vurulmuşa döner. Geçmişte yaşadığı felaketin etkisiyle kontrolü kaybeden Feride, Nalan'a uyguladığı şiddetin dozunu artırır. Böylece hayatının en mutlu anını yaşamış olan Nalan'ın hayatı, birden cehenneme dönüşür.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız 8. bölüm özeti: Muzo odasında fenalaşan Nalan'ı bulunca hemen doktor çağrılır. Böylece Koroğlu ailesi kendilerine yalan söylendiğini anlar. İpekoğlu ailesi, Nalan iyileştikten sonra bu durumu Koroğlu ailesine nasıl açıklayacaktır? Nalan'a gittikçe bağlanan Sedat, Cana ile geçirdiği gecenin pişmanlığını duymaktadır. Ancak Cana'nın pes etmeye ve Sedat'tan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Cana'nın attığı cüretkar bir adım, Rafet Koroğlu'nu çıldırtır. Düğün provası için gidilen balo salonunda Sedat ve Nalan romantik anlar yaşar. Her şey planlandığı gibi gitmektedir. Ancak Cana onlara çok büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Cana bu son hamlesiyle düğünün iptal olmasını sağlayabilecek midir?

CAMDAKİ KIZ 8. BÖLÜM 2. FRAGMAN

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, Seda Altaylı Turgutlu'nun senaryosunu yazdığı, Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eser sahibi olduğu, Nadim Güç'ün yönetmen koltuğuna oturduğu Camdaki Kız dizisi oyuncu kadrosunda; Burcu Biricik (Nalan İpekoğlu), Feyyaz Şerifoğlu (Sedat Koroğlu), Selma Ergeç (Selen Koroğlu), Hande Ataizi (Cana Yılmaz), Tamer Levent (Rafet Koroğlu), Nur Sürer (Feride İpekoğlu), Enis Arıkan (Muzaffer Koroğlu / Muzo), Devrim Yakut (Gülcihan Koroğlu), Şerif Erol (Adil İpekoğlu), Tuğrul Tülek (Levent), Nihal Menzil (Hafize), Hamza Yazıcı (Tako / Tacettin), Feri Baycu Güler (Döndü), Merve Polat (Billur), Işıltı Su Alyanak (Nalan İpekoğlu'nun küçüklüğü) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN