Masumiyet dizisi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Kadrosuyla göz kamaştırıyor

Masumiyet dizisi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Kadrosuyla göz kamaştırıyor

Fox TV'nin yeni dizisi Masumiyet'in yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde; Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan gibi oyuncuların yer aldığı dram türündeki dizi, 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak. İşte detaylar...

Masumiyet dizisi nerede çekiliyor, merak konusu oldu. Diziseverlerin merakla beklediği iddialı yapımın çekimleri Kocaeli'de gerçekleştiriliyor. Kentteki Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Başiskele gibi ilçelerde çekimleri yapılan Masumiyet dizisinin kapalı mekan sahneleri de aynı kent merkezinde çekiliyor.

MASUMİYET FRAGMAN

MASUMİYET DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Masumiyet, 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 20.00'de Fox TV'de ilk bölümüyle diziseverlerle buluşacak. Her çarşamba akşamı yayınlanacak dizi, dram ve romantik türleriyle izleyicinin beğenisine sunulacak. Masumiyet tüm bölümler izlemek isteyen diziseverler Youtube kanalını ziyaret edebilir.

MASUMİYET DİZİSİ KONUSU NE?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar'ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela'nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil; babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar'ın çabaları sonuçsuz kalır. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela'nın 19. yaş gününde değişecektir.

diger-resim-5eb2c568-35f3-40a0-a48c-381c391f7b45.jpg

MASUMİYET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık'ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Ömür Atay'ın oturduğu Masumiyet dizisi oyuncu kadrosunda; Deniz Çakır (Bahar Yüksel), Mehmet Aslantuğ (Harun Orhun), Hülya Avşar (Hale Ilgaz), İlayda Alişan (Ela Yüksel), Serkay Tütüncü (İlker Ilgaz), Deniz Işın (İrem Orhun), Tolga Güleç (Timur Yüksel), Selen Uçer (Yelda Demirci), Neslihan Arslan, Asena Tuğal (Banu Kaya), Ertuğrul Postoğlu (İsmail Ilgaz), Alayça Öztürk Gidişli (Neval Hancı), Kimya Gökçe Aytaç (Asu Ilgaz), Gizem Ergün (Emel Yüksel), Asena Keskinci (Hande Hancı), Ozan Kaya Oktu, Rüçhan Çalışkur (Gülizar Yüksel) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN