Masumiyet son bölümde Bahar, kızının davasını satıyor!

Masumiyet son bölümde Bahar, kızının davasını satıyor!

Üzerine oynanan oyunlardan habersiz, evden kaçan kızının peşinde olan Bahar, Ela'nın nereye gittiğini anlayıp harekete geçer. Ela ise sığındığı eski yazlık evde hiç beklemediği bir anda karşısında İlker'i bulur. İşte, dijitale özel sürpriz fragman...

Masumiyet 8. bölüm özeti, merak konusu oldu. Hale, Harun ve Bahar buluşmasını, kendi hedeflerine yönelik bir planın parçası haline getirirken İrem tamamen Hale'nin kontrolüne geçer. Banu'nun yönlendirmesiyle hareket eden Timur ise Hale'nin Bahar'a karşı en büyük silahı olur.

MASUMİYET 8. BÖLÜM 1. FRAGMAN

8. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Masumiyet'in 8. bölümü, 14 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Fox TV'de yayınlanacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarı izleyicisiyle buluşacak. Masumiyet tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Fox Play'i ziyaret etmek mümkün.

Masumiyet son bölümde neler oldu, göz atalım: Aralarındaki büyük yüzleşme Ela'yı bir kez daha alt üst ederken, Bahar'ın attığı adım yüzleşmenin seyri değişir. Diğer yanda, İrem boşanma konusunda çark eder fakat İlker var gücüyle Ela'nın peşindedir. İrem, Hale'nin evliliğiyle ilgili telkinlerine rağmen soru işaretleri içindedir ve sorularının cevabı sadece Ela'dadır. Ilgazlar cephesinde her şey yolunda gidiyor gözükürken, Harun'un dengeleri değiştirecek gizli gündemleri vardır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumiyet 8. bölüm özeti: Harun, tuzağa düştüklerini anlar ve önlem almaya çalışır fakat Bahar, Timur tarafından akıl almaz şekilde kandırılır ve Harun'a olan güvenini kaybeder. Düştükleri acımasız tuzak, mahkemede korkunç bir iftira olarak karşılarına çıkar. Bahar, kızının davasını satmakla suçlanır ve bu korkunç suçlamayla gözünün önündeki perdeyi söküp atar. Hem, Timur'dan boşanmak için hem de Ela'nın, İlker'i aklayan ifadesini geçersiz kılmak için düğmeye basar. Bahar'ın Ela'yı psikiyatri heyetine sokma kararı Ilgaz cephesini karıştırır. Diğer yanda, annesinin düşürüldüğü durumu hazmedemeyen Ela, Bahar'a yardım etmek için radikal bir adım atar ve bu adım onu, bütün iradesiyle uzak durmaya çalıştığı İlker'e götürür. Bahar ve Harun, kendi yöntemleriyle Ilgazlar'a karşı harekete geçer. Ela'nın dengesi İlker tarafından bir kez daha sarsılırken, gerçek deprem ise Ilgazlar'da yaşanır.

MASUMİYET 8. BÖLÜM 2. FRAGMAN

MASUMİYET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık'ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Ömür Atay'ın oturduğu Masumiyet dizisi oyuncu kadrosunda; Deniz Çakır (Bahar Yüksel), Mehmet Aslantuğ (Harun Orhun), Hülya Avşar (Hale Ilgaz), İlayda Alişan (Ela Yüksel), Serkay Tütüncü (İlker Ilgaz), Deniz Işın (İrem Orhun), Tolga Güleç (Timur Yüksel), Selen Uçer (Yelda Demirci), Asena Tuğal (Banu Kaya), Ertuğrul Postoğlu (İsmail Ilgaz), Alayça Öztürk Gidişli (Neval Hancı), Kimya Gökçe Aytaç (Asu Ilgaz), Gizem Ergün (Emel Yüksel), Asena Keskinci (Hande Hancı), Rüçhan Çalışkur (Gülizar Yüksel), Ozan Kaya OktuNeslihan Arslan gibi isimler yer alıyor.

MASUMİYET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İddialı yapımın çekimleri Kocaeli'de gerçekleştiriliyor. Kentteki Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Başiskele gibi ilçelerde çekimleri yapılan Masumiyet dizisinin kapalı mekan sahneleri de aynı kent merkezinde çekiliyor.

MASUMİYET 8. BÖLÜM 3. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN