Çukur'u kaybeden Yamaç, amcası Cumaali ile karşı karşıya geliyor!

Çukur'u kaybeden Yamaç, amcası Cumaali ile karşı karşıya geliyor!

Çukur 116. bölümde neler olacak, merak konusu oldu. 1 yıla yakın zamandır Çukur'dan uzak kalan Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşacak. Koçova mahallesini ele geçiren Cumaali amca, evleri satarak para kazanmanın derdine düşüyor. İşte, yeni bölüm son fragman...

Çukur 4. sezon 24. bölüm fotoğrafları, Youtube'da yayınlandı. Fenomen dizide yaşanan değişimler herkesi şoke etti. Kulkan tarafından kaçırılan ve türlü işkencelere maruz kalan Yamaç, uzun bir süre sonra Çukur'a geri döndüğünde hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Mahallede hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı görülürken, bu değişim izleyenleri de şaşkınlığa uğrattı.

ÇUKUR 116. BÖLÜM FRAGMANI

ÇUKUR 116. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geniş kadrosuyla ilgiyle takip edilen Çukur'un 116. bölümü (4. sezon 24. bölüm), 15 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de ekranlara gelecek. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Çukur tüm bölümler izlemek için online platform Puhu TV'ye göz atılabilir.

Çukur son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Büyük zorluklar yaşayan Yamaç, Aliço ve Emmi uzun bir zamandan sonra Çukur'a dönmeyi başardılar ancak onları büyük bir sürpriz bekliyordu.

Mahallede artık hiçbir şey eskisi gibi değildi. Mahalleye asılan dev "Çukur'un çehresi değişiyor" afişi de mevcut durumu gözler önüne sererken, Çukur'da ekrana gelen bu çarpıcı gelişmelerden sonra gelecek bölümde neler olacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

Bir süredir Afganistan'da olan Vartolu, İstanbul'a döndü. Kendisini İstanbul'da Cumali Amca karşılarken, ikisi birlikte Çukur'un yolunu tuttu. Amcasıyla birlikte eve dönen Vartolu, Medet ve Saadet ile hasret giderdi. Vartolu, Cumali Amca ile Cumali'yi de bir araya getirerek tanıştırdı.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 116. bölüm özeti: Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali'nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu görecek. İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler merak konusu olacak. Yamaç'ın geri döndüğünü duyan Kulkan, Efsun kozunu kullanmak için harekete geçecek. Amca'nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde görülecek. Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler herkesi şaşırtacak. Yamaç ve Amca'nın ilk karşılaşması merakla beklenecek.

ÇUKUR 116. BÖLÜM ÖN İZLEME

ÇUKUR BİTİYOR MU, NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Güçlü oyuncu kadrosuyla 4. sezonunu geçiren Çukur dizisi, bu sezonun sonunda 'büyük final' ile sona erecek. Hikayeyi daha fazla uzatmanın izleyicileri bıktıracağı ve reyting kaybı ihtimali nedeniyle 3 Mayıs 2021 günü ekranlara gelecek 125. bölümüyle projeye nokta konulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN