Çukur dizisindeki Aleyna Çakır sahnesi sosyal medyaya damga vurdu!

Çukur dizisindeki Aleyna Çakır sahnesi sosyal medyaya damga vurdu!

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinin 100. bölümünde, Ümit Can Uygun tarafından dövülerek öldürülen ve cansız bedeni sosyal medyada paylaşılan Aleyna Çakır'ı konu alan sahne, kamuoyunda yankı uyandırdı. İşte, Çukur Aleyna Çakır sahnesi...

Haziran ayında yaşanan olayda, Ümit Can Uygun adındaki şahsın sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı görüntülerde yerde yatan Aleyna Çakır'ın cansız görüntüleri infial uyandırmıştı. Yaşanan cinayete karşın katilin serbest bırakılması tepki çekmişti. Ekranların popüler dizisi Çukur'un dün akşam yayınlanan 100. bölümünde, Aleyna Çakır olayına benzer bir sahneye yer verilmesi, sosyal medyaya damga vurdu.

ÇUKUR'DA ALEYNA ÇAKIR SAHNESİ

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in kaleme aldığı Çukur dizisinde, evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ı konu alan bir sahne yer aldı. Show TV'de ekranlara gelen 100. bölümde yer alan sahnede, Aleyna Çakır'ın şüpheli Ümit Can Uygun tarafından darp edildiği ve sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan canlı yayın yaptığı anlar canlandırıldı. 

NE OLMUŞTU? 

3 Haziran 2020 Çarşamba sabahı Aleyna Çakır adıyla bilinen, 21 yaşındaki Sema Esen'in erkek arkadaşı olduğunu söyleyen Ümit Can Uygun, polisi arayarak kız arkadaşını evinde ölü bulduğunu söyledi.

Polis, ihbar sonrası gittiği evde genç kadının cesedini buldu. Sema Esen'in boynunda bornoz kuşağı olduğu, yüzüstü yatar halde bulunduğu, elleri ve bacaklarında morluklar bulunduğu bilgisi yer alıyordu. Polis, kayıtlara 'intihar' olarak geçen olayın ardından 22 yaşındaki Ümit Can Uygun'un ifadesini alarak serbest bıraktı.

Olayın ardından Ümit Can Uygun'un, gerçek adı Sema Esen olan Aleyna Çakır'a yaklaşık 1,5 ay önce şiddet uyguladığı ve bu anları sosyal medya üzerinden canlı yayınla paylaştığı ortaya çıktı.

72346.jpg

ALEYNA ÇAKIR OLAYI NEDİR?

Genç kadının 17 Nisan 2020'deki olayın ardından polise giderek şikayette bulunduğu, Ümit Can Uygun'a 1 ay uzaklaştırma cezası verildiği, genç adamın polise ifade verdikten sonra görüntüleri sosyal medyadan sildiği tespit edildi. Fakat bazı kullanıcılar tarafından görüntülere ulaşıldı ve internet ortamında yeniden paylaşıldı.

Aleyna Çakır'ın 17 Nisan 2020 günü polise verdiği ifadeye göre, genç kadın koruma da talep etmişti. Bir süre sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da bir açıklama yaparak, '17 Nisan'da Sema Esen'in darp edilmesiyle 3 Haziran'da ölümü arasında bağlantı bulunmadığını' belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN