Yamaç'ın eski düşmanı Çağatay, Çukur'a geri dönüyor!

Yamaç'ın eski düşmanı Çağatay, Çukur'a geri dönüyor!

Çukur 100. bölümünde Yamaç Koçovalı ile Çağatay Erdenet, 7 ay sonra yeniden karşı karşıya geliyor. Arık Böke Erdenet'in intikamını almak isteyen Çağatay, babası Cengiz Erdenet ile beraber Koçovalılar'a karşı savaş bayrağını açacak. İşte detaylar...

Show TV'de bu akşam 100. bölümüyle ekranlara gelecek Çukur'da ortalık karışacak! Bu sezonsun sonunda final yapması beklenen dizide, 92. bölümde diziden ayrılan Nejat İşler, Çağatay Erdenet rolüyle 100. bölümde boy gösterecek. Başarılı oyuncunun sezon sonuna kadar dizide yer alıp almayacağı belli değil. İşte detaylar...

ÇUKUR 4. SEZON 8. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ÇUKUR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geçen hafta yayınlanan 99 bölümüyle ABC1 20+'da 6.57 izlenme oranı (rating), 14.78 izlenme payı (share), AB'de 5.83 izlenme oranı (rating), 13.92 izlenme payı (share) Total’de 6.84 izlenme oranı (rating), 16.34 izlenme payı (share) elde etti. #Çukur99 etiketi Twitter Türkiye'de 4 saat 55 dakika TT listesinde kaldı.

Ekranların uzun soluklu fenomen dizisi Çukur'un 100. bölümü (4. sezon 8. bölümü), 26 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de ekrana yayınlanacak.

YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Çukur 100. bölüm özeti: Cengiz'in hamlesiyle ailesinin tehlikede olduğunu gören Yamaç, Cengiz'i bile şaşırtacak bir hamle yapacak. Vartolu ve Yamaç hem Cengiz ile baş etmek hem de Çukur'u korumak için harekete geçmek üzereyken sürpriz bir haberle bütün planları değişecek. Karaca'nın Azer'in ölümü hakkında söyleyeceği şeyler Koçovalı evinde bütün dengeleri alt üst edecek. Çukur halkı kendilerinden biri zarar görünce bir kez daha kenetlenecek. Yamaç ve Vartolu'yla birlikte nefes kesecek bir aksiyona giren gençler, Çukurlu olmanın ne demek olduğunu duygu dolu anlarla hatırlayacak. Yamaç, Cengiz'in görevini de yerine getirdikten sonra eski bir düşmanıyla yeniden bir araya gelmek zorunda kalacak.

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in kaleme aldığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk üstlendiği, Ay Yapım projesi Çukur oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Salih Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Öner Erkan (Selim Koçovalı), Necip Memili (Cumaali), Berkay Ateş (Mahsun), Nejat İşler (Çağatay Erdenet), İrem Sak (Seren Erdenet), Mustafa Avkıran (Cengiz Erdenet), Kubilay Aka (Celasun), Damla Sönmez (Efsun), Hazal Subaşı (Nehir), Burak Dakak (Akın), Hare Sürel (Damla), Salih Kalyon (Yavuz), İrem Altuğ (Ayşe), Boncuk Yılmaz (Saadet), Mustafa Kırantepe (Medet), Cem Uslu (Metin), Uğur Yıldıran (Kemal), Aytaç Uşun (Meke), Ece Yaşar (Karaca), Ahmet Melih Yılmaz (Timsah), Onur Yar (Cüneyt), Tankut Yıldız'ın (Zafer) yanı sıra Ercan Kesal (İdris Koçovalı), Barış Arduç (Arık Böke Erdenet), Cihangir Ceyhan (Azer) gibi oyuncular yer alıyor.

ÇUKUR 4. SEZON 8. BÖLÜM 1. FRAGMAN

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Diziseverlerin ilgiyle takip ettiği Çukur dizisi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde çekilmektedir. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikane ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer almaktadır.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesinde yer almaktadır ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin nüfusu ise 13 bin 91'dir.

Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekilmektedir. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştirilmektedir. Örneğin, Erdenet ailesinin plazası olarak gösterilen bina, Asya Yakası'nın Ataşehir ilçesinde yer almaktadır.

ÇUKUR FİNAL TARİHİ BELİ OLDU!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN