Çukur'da şaşırtan gelişme: Yamaç'ın Afganistan'da ne işi var?

Çukur'da şaşırtan gelişme: Yamaç'ın Afganistan'da ne işi var?

Çukur 115. bölüm fragmanı, şaşkınlık uyandırdı. Efsun'u kurtarmak için Kulkan'ın peşine düşen Yamaç, kendini Afganistan'da buldu. Efsun'a ulaşmaya çalışan Yamaç'ı tuzağa çeken ve bayıltarak Afganistan'a kaçıran Kulkan'ın bir sonraki hamlesi merak konusu oldu. İşte, yeni bölümde yaşanacaklar...

Çukur 4. sezon 23. bölümde neler olacak, izleyenler tarafından heyecanla bekleniyor. Efsun'u bulmak için harekete geçen Yamaç, Kulkan'ın verdiği adrese gitmiş, burada karşısına çıkan bütün adamları indirmeyi başaran Yamaç'ın aksiyon dolu sahneleri soluksuz izlenirken, finalde yaşananlar seyircileri şoke etmişti. Bu sezon final yapacak Çukur'da yaşanacaklar gelişmeler merak ediliyor.

ÇUKUR 115. BÖLÜM FRAGMANI

ÇUKUR 115. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un 115. bölümü (4. sezon 23. bölüm), 8 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de yayınlanacak. Saat 20.00'de bir önceki bölümün özeti ekranlara gelecek. Çukur'un tüm bölümlerini, Puhu TV'den ücretsiz izleyebileceğinizi hatırlatalım.

Çukur son bölümde neler oldu, göz atalım: Ulaştığı kadının aslında Efsun olmadığı gören Yamaç, Kulkan'ın tuzağına düştü. Kulkan, Yamaç'ı elektro şokla bayıltarak Afganistan'a kaçırdı. Kulkan'ın planı herkesin akıllarında soru işareti oluştururken, Yamaç'ın içine düştüğü bu durumdan nasıl kurtulacağı da merak konusu oldu.

Koçovalılar, Akın ve Yasmin'in düğünü için hazırlıklara hızla başladı. Akın'ın bekarlığa veda partisi için Çukurlu erkekler hep beraber eğlence mekanına giderken, Akın'ın burada babası Selim için kadehini kaldırması herkese duygusal anlar yaşattı. Koçovalılar'ın uzun bir aradan sonra düzenledikleri düğün tüm aileyi heyecanlandırdı. Düğünde Damla'nın hamile olduğu haberini alan Cumali büyük bir sevinç yaşarken, bu güzel sürprizi ailesiyle de paylaştı.

983d20072e1ea5ab6585cf039f1091af-840.jpg

ÇUKUR'DA AYKUT KOCAMAN SÜRPRİZİ

Efsun'un gidişiyle derin bir üzüntü yaşayan Yamaç, Cumali ile dertleşirken, eski hatıralara daldı. Cumali, yaşadıkları kayıplardan söz ederken konu Aykut'a gelince Yamaç, Aykut Kocaman ile yaşadıkları bir anıyı hatırladı. Aykut Kocaman'ın Çukur'da olduğu anların ekrana geldiği sahne büyük beğeni topladı.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 115. bölüm özeti: Yamaç'ın bir anda ortadan kaybolması Koçovalılar'ı endişe içinde bıraksa da Vartolu'nun Cumali Amca'yla birlikte Çukur'a geri dönmesi aileyi daha büyük bir sürprizle karşılaştıracak. Yamaç'ın Kulkan tarafından Afganistan'da tutulduğu yerden geri dönüp dönemeyeceği ise merakla beklenecek.

ÇUKUR 115. BÖLÜM ÖN İZLEME

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in yazdığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Salih Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Necip Memili (Cumaali), Nejat İşler (Çağatay Erdenet), İrem Sak (Seren Erdenet), Mustafa Avkıran (Cengiz Erdenet), Kubilay Aka (Celasun), Damla Sönmez (Efsun), Hazal Subaşı (Nehir), Burak Dakak (Akın), Hare Sürel (Damla), Genco Özak (Kulkan Erdenet), İrem Altuğ (Ayşe), Boncuk Yılmaz (Saadet), Mustafa Kırantepe (Medet), Baki Davrak (Ögeday Erdenet), Cem Uslu (Metin), Aytaç Uşun (Meke), Ece Yaşar (Karaca), Kadir Çermik (Emmi), Filiz Taçbaş (Süreyya Erdenet) gibi oyuncular yer alıyor.

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde gerçekleştiriliyor. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikâne ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer alıyor.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindedir ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin nüfusu ise 13 bin 91'dir.

Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekiliyor. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştiriliyor. Örneğin, Erdenet ailesinin plazası olarak gösterilen bina, Asya Yakası'nın Ataşehir ilçesinde yer alıyor.

ÇUKUR 115. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN