Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin değişimi yüzleri güldürdü

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin değişimi yüzleri güldürdü

Masumlar Apartmanı 21. bölüm özet, diziseverlere tebessüm ettirdi. Zira, ketum ve baskıcı tavrıyla bilinen Safiye'nin çocukluk aşkıyla yeniden karşılaşması ve flörtleşmesi, apartmanda bahar havası estirdi. İşte, yeni bölümde yaşanacaklar...

TRT 1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı, 21. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sezonun flaş ve iddialı yapımı, salı günü reyting listesinde üst sıralarda yer alarak dikkat çekiyor. Her bölümü sinema görselliğinde çekilen dizi, deneyimli oyuncu kadrosuyla da beğeni topluyor.

MASUMLAR APARTMANI 21. BÖLÜM FRAGMANI

MASUMLAR APARTMANI 21. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Diziseverlerin ilgiyle takip ettiği Masumlar Apartmanı'nın 21. bölümü, 9 Şubat 2021 Salı günü saat 21.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Masumlar Apartmanı'nın tüm bölümlerini TRT İzle platformundan ücretsiz ve reklamsız izlemek mümkün.

Masumlar Apartmanı hangi kitaptan uyarlama olduğu izleyenler tarafından merak ediliyor. Sevilen dizi, psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlandı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı 21. bölüm özet: Safiye, dünya için küçük, kendi için büyük olan o ilk adımı atmıştır artık. Ev halkı Safiye'nin değişimiyle yıllardır belki de ilk kez umutlanır. Yukarıda ise hiç umulmadık biri, günlüğe bakar ve Naci'nin hastalığını öğrenir.

Ege ise Neriman ile arasını düzeltme çabası içindedir ancak Neriman karşılık vermez. Ancak ikisinin arasındaki durumu fark eden biri, Ege ve Neriman'ı bir araya getirmek için bir hamle yapar. İnci, Han'dan sakladığı sırrı daha fazla içinde tutamaz ve itiraf eder. Bunu öğrenen Han, öfkesini dizginleyemez. Safiye ise sözleştikleri saatte, apartmanın girişinde heyecanla Naci’nin gelişini bekler.

844fc99c-5e64-494d-a169-d98ef7bb795e.jpg

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu (Han Derenoğlu), Farah Zeynep Abdullah (İnci), Ezgi Mola (Safiye Derenoğlu), Merve Dizdar (Gülben Derenoğlu), Uğur Uzunel (Esat), Alper Saldıran (Uygar), Metin Coşkun (Hikmet), Esra Ruşan (Esra), Atilla Şendil (Memduh), Emir Özden (Ege), Gizem Katmer (Neriman) gibi isimler yer alıyor.

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindeki Jurnal Sokak'ta yer alıyor. Dizinin bazı çekimleri, Beyoğlu'nun yanı sıra Fatih ilçesinde yer alan Balat semtinde de yapılıyor.

Öte yandan Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin gerçekleştirildiği apartman, İstanbul'un ilk asansörlü apartmanı olma özelliğine sahip. Haluk Bilginer'in başarılı performansıyla Emmy ödülünü aldığı 'Şahsiyet' dizisi de bu apartmanda çekildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN