Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok?

EDHO bu hafta yok mu, merak konusu oldu. 9 Şubat 2021 günü yayınlanması gereken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 182. bölümü bu akşam ekranlara gelmeyecek. ATV'de saat 20.45'te Türkiye Kupası'nda oynanacak Fenerbahçe-Başakşehir maçı yayınlanacak. İşte detaylar...

Ekran macerasında 6. sezonunu geçiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, izleyenler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Geçen hafta son bölümün ardından bu akşam yeni bölümü bekleyen diziseverleri üzen bir haber geldi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEDEN YOK?

ATV'nin fenomen dizisi EDHO'nun merakla beklenen 182. yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Yerine, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki çeyrek final mücadelesi bu akşam saat 20.45'te naklen ekranlara gelecek.

EDHO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Güçlü kadrosuyla beğeni toplayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 182. yeni bölümü, 16 Şubat 2021 Salı günü saat 20.00'de ATV'de diziseverlerle buluşacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosunda; Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Hüseyin Avni Danyal (Tufan Tezyürek), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan) gibi isimler yer alıyor.

0x0-181-bolum-foto-galeri-1612168980929.jpg

EDHO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. bölüm özet: Ebru'nun ihanetiyle adeta şok yaşayan Ceylan Çakırbeyli, eşi Hızır Çakırbeyli'nin tüm ikazlarına rağmen Cihan'ı devre dışı bırakır ve Fuat'ı ortaya çıkarmak için hedefe kendisini koyar. Hızır Çakırbeyli, yeğeni Alpaslan yetmiyormuş gibi şimdi de eşi Ceylan'ın hayatı için endişe etmeye başlar. Hızır Çakırbeyli yeni oyunu sevdiklerinin canını kurtarmak için kurar.

Didem'i kaçırma girişiminde başarısız olan Kaya, bedelini canıyla öder. İdris reis oğlu Kaya'yı toprağa vermenin acısını Hızır Çakırbeyli ve Haşmet Façalı'dan çıkarmak ister. Yaman Korkmaz'ın çevirdiği oyuna düşen İdris Reis, eski defterleri açarak memleketten akrabalarını çağırır.

Çakırbeyli ailesi tüm çabalarına rağmen yeni bir muhalif edinmiştir. İdris Reis'e, doğru yolu göstermeye çalışan Tufan Reis ise arada kalır. Ortalığı sakinleştirmek için yaptığı her hamlede başarısız olan Hızır Çakırbeyli de artık yeni bir mücadeleye hazırdır.

Yaman Korkmaz, çevirdiği oyunlarına bir yenisini daha ekleyerek Ceylan Çakırbeyli'nin ortadan kaldırdığı Cihan'ın yeğeni Özcan'ı ekler. Özcan'ı Hızır Ali'nin üzerine salan Yaman Korkmaz bir taşla iki kuş vurma niyetindedir. Yaman'ın bu hamlesi Façalılar ve İdris Reis arasındaki rekabeti daha da hareketlendirecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN