İrem Sak 'Seren Erdenet' rolüyle Çukur dizisine dahil oldu

İrem Sak 'Seren Erdenet' rolüyle Çukur dizisine dahil oldu

Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Çukur, 4. yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanırken ünlü oyuncu İrem Sak projeye dahil oldu. Dizide, Arık Böke Erdenet'in kuzeni 'Seren Erdenet' olarak boy gösterecek İrem Sak'ın sergileyeceği performans merak ediliyor. Zira, başarılı oyuncu kariyerinde daha çok romantik komedi projelerine yer verdiği biliniyor. İşte detaylar...

İrem Sak, Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'da yeni sezonda Seren Erdenet rolüyle yer alacak. Son olarak 2019 yılında 'Bir Aile Hikayesi' dizisinde ekranlarda boy gösteren başarılı oyuncu, Gülse Birsel'in dizisi Jet Sosyete'de konuk oyuncu olarak yer almıştı.

İREM SAK 'SEREN ERDENET' ROLÜYLE ÇUKUR'DA

4. sezonuyla eylül ayında yayınlanması beklenen Çukur dizisinin kadrosuna oyuncu İrem Sak da dahil oldu. 3 sezon boyunca hem reytinglerde hem de sosyal medyada kendisinden söz ettiren ve gerek hikayesiyle gerekse imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üstüne çeken Çukur'un yeni sezonu merakla beklenirken, diziye dahil edilen isimler ise heyecanlandırıyor. Ekranların sevilen ismi İrem Sak, Çukur yeni sezon için kolları sıvadı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Koronavirüs (corona virüs) salgın hastalığı nedeniyle uygulanan karantina sürecinde yaptığı komik paylaşımlarla sık sık hayranlarını güldüren İrem Sak, Çukur için soluğu atış poligonunda aldı. Başarılı oyuncu silahla atış eğitimi yaptığı anları sosyal medyadan paylaşınca hayranlarını heyecanlandırdı.

Çukur dizisinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "İrem Sak Çukur'da! Dördüncü sezon yaklaşırken Çukur kadrosu da genişliyor. Başarılı oyuncu İrem Sak yeni sezonda Erdenet Ailesi'ne dahil olacak ve Seren karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Çukur'a hoş geldin İrem Sak" notu paylaşılmıştı.

0820201657134370456.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN