Çağatay Erdenet bu kez maskeli tetikçisiyle Çukur'a geri dönüyor!

Çağatay Erdenet bu kez maskeli tetikçisiyle Çukur'a geri dönüyor!

Vartolu neden yok, ne zaman dönecek, merak konusu oldu. Ögeday Erdenet'in ölmesinin ardından aileye ikinci kez geri dönen Çağatay Erdenet, Koçovalılar'a savaşmak için yanında maskeli tetikçi getiriyor. Son bölümde Nehir ve Süreyya Erdenet'in diziye veda etmesinin ardından, yeni bölümde neler olacak heyecanla bekleniyor. İşte, Çukur 111. bölüm fragmanı...

Çukur 4. sezon 19. bölüm özetine göre, Yamaç, Erdenetler'e karşı başlattığı intikam savaşının ilk adımını attı ve operasyon başladı. Koçovalılar, aldığı darbelerden sonra kaçmaya çalışan Cengiz Erdenet'in peşine düştü. Finalde saklandığı yere ait bir ipucu yakalayan Koçovalılar'ın bir sonraki hamlesi ise şimdiden büyük merak konusu oldu. Erdenetler'in mahalleye zehirli su dağıtması büyük bir felakete sebep olurken Çukur, yine birbirine kenetlenerek yaralarını hep beraber sardı. Çukur dizisinin bu sezon sonunda final yapacağını belirtelim.

ÇUKUR 111. BÖLÜM FRAGMANI

111. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un 4. sezon 19. bölümü (111. bölümü), 11 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de izleyenlerle buluşacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Çukur'un tüm bölümlerini Puhu TV'den ücretsiz izlemek mümkün.

Çukur son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Yamaç, Erdenetler'e karşı başlattığı intikam savaşının ilk adımını attı ve operasyon başladı. Çukurlular, ilk hedef olarak bulunduğu otelden Ögeday'ı kaçırdı. Oğlu ve paralarını kurtarmak arasında kalan Cengiz'in tercihi ise paralarından yana oldu. Kulkan, babasının tercihi karşısında öfkelenirken, kardeşini kurtarmak için hemen harekete geçti. Kardeşini kurtarmak için hemen harekete geçen Kulkan ise bilmeceyi çözdü ancak gittiği yerde kendisini bir çukurun içinde buldu. Çukurdan çıkmak için çabalarken, Koçovalılar'ın asıl tuzağından habersizdi. Yamaç'ın attığı ipe tutunarak çıkmaya çalışan Kulkan, bu hamlesiyle Ögeday'ın sonunu getirdiğini görünce büyük bir yıkım yaşadı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 111. bölüm özet: Erdenet'lerin sonunu getirmek için hız kesmeden devam eden Yamaç, bir sonraki hedefe ulaşmak için büyük bir saldırı gerçekleştirecek. Nefesleri kesen bu aksiyon sırasında Yamaç ve Çukur'un başına gelenler merak konusu olacak. Etrafındaki koruma duvarı gittikçe zayıflayan Cengiz, çareyi Çağatay'ı yeniden safına çekmekte bulurken, Çağatay'ın oyunu sürpriz gelişmelere sebep olacak. Ogeday'ın ölümü sonrası Cengiz'e öfkeli olan Kulkan, beklemediği bir yerden yardım teklifi alacak. Aksiyon dolu anların sonunda Koçovalılar, Erdenet ailesinden bir ismin daha sonunu getirerek intikamlarına devam edecek.

VARTOLU SADETTİN (ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL) AYRILDI MI?

Vartolu neden yok, merak konusu oldu. Çukur'un 101. bölümünde Nedim'in patronu Halil İbrahim'in Afganistan'a gitmesi nedeniyle İskender, Yamaç'ın görüşme isteğini yerine getiremedi. Yamaç, Vartolu Sadettin'in Afganistan'a gitmesini isteyince Vartolu isteksiz de olsa yola çıkarak bu ülkeye gitti.

Diziseverler, Vartolu'nun ne zaman geri döneceğini sosyal medyada konuşurken, Ay Yapım ya da Show TV'den konuyla ilgili herhangi bir açıklamanın yapılmadığını belirtelim. Fakat medya kulislerinde konuşulan dedikodulara göre, Vartolu Sadettin karakterini oynayan Erkan Kolçak Köstendil'in Eylül 2020'de kucağına aldığı oğlu Marsel ile daha fazla zaman geçirmek için diziye ara verdi. Vartolu Sadettin'in, bu sezonun sonunda 'büyük final' yapacak Çukur'un nisan ayında yayınlanacak bölümlerinde yeniden rol alması bekleniyor.

ÇUKUR 111. BÖLÜM ÖN İZLEME

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in yazdığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Salih Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Necip Memili (Cumaali), Nejat İşler (Çağatay Erdenet), İrem Sak (Seren Erdenet), Mustafa Avkıran (Cengiz Erdenet), Kubilay Aka (Celasun), Damla Sönmez (Efsun), Hazal Subaşı (Nehir), Burak Dakak (Akın), Hare Sürel (Damla), Genco Özak (Kulkan Erdenet), İrem Altuğ (Ayşe), Boncuk Yılmaz (Saadet), Mustafa Kırantepe (Medet), Baki Davrak (Ögeday Erdenet), Cem Uslu (Metin), Aytaç Uşun (Meke), Ece Yaşar (Karaca), Kadir Çermik (Emmi), Filiz Taçbaş (Süreyya Erdenet) gibi oyuncular yer alıyor.

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde gerçekleştiriliyor. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikâne ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer alıyor.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindedir ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin nüfusu ise 13 bin 91'dir.

Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekiliyor. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştiriliyor. Örneğin, Erdenet ailesinin plazası olarak gösterilen bina, Asya Yakası'nın Ataşehir ilçesinde yer alıyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FOTOĞRAFLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN