Filiz Taçbaş kimdir, kaç yaşında, nereli? Çukur'da hangi rolde oynuyor?

Filiz Taçbaş kimdir, kaç yaşında, nereli? Çukur'da hangi rolde oynuyor?

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Çukur'un oyuncu kadrosuna Filiz Taçbaş da dahil oldu. 1992'de yayınlanan Mahallenin Muhtarları dizisiyle hafızalarda yer eden deneyimli oyuncu, aynı zamanda eski milli tenisçidir. İşte, Filiz Taçbaş'ın hayatı...

Çukur dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Sinema ve dizi oyuncusu Filiz Taçbaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Çukur oyuncu kadrosuna katıldığını duyurdu. Deneyimli oyuncu, dizi setinden ilk kareleri de "Çukur dizisi ile setlere dönmenim heyecanını sizlerle paylaşmak istedim" notuyla paylaştı.

FİLİZ TAÇBAŞ BİYOGRAFİSİ

1964 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk kez 10 yaşındayken, Bilge Olgaç ile kamera karşısına geçti. Kariyerine uzun bir süre ara verdikten sonra sinema ve dizi çalışmalarına devam etti. Filiz Taçbaş'ın geniş izleyici kitlelerince tanınması, 1992 yılında 'Mahallenin Muhtarları' dizisiyle oldu.

Filiz Taçbaş, sanat hayatının yanı sıra, profesyonel bir tenis oyuncusudur. 2007 yılında yüksek puan elde ederek, milli takım elemelerine girmiş, milli forma giymiş olup, aynı zamanda gazetelerde tenisle ilgili yazılar yazmaktadır.

ÖZEL YAŞAMI

1964 doğumlu olan Filiz Taçbaş, 2020 yılı itibariyle 56 yaşındadır.

Cahit Yavuz ile 2000-2011 yılları arasında evlilik yaşadı ve 2002 doğumlu Selin adında kız çocuk sahibidir.

Filiz Taçbaş 1.65 metre boyunda, 56 kilo ve oğlak burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @filiz.tacbas kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ÇUKUR DİZİSİNDE HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Sosyal medya hesabından ekranların reyting rekortmeni Çukur dizisine dahil olduğunu duyuran Filiz Taçbaş, dizide Ögeday Erdenet'in annesi ve Cengiz Erdenet'in eşi Süreyya Erdenet rolünü üstleniyor. Çukur için Foça'dan İstanbul'a dönen usta oyuncu, dizi setinde her hafta koronavirüs testi yaptırdıklarını ve herkesin çok titiz davrandığını söyledi. Çukur gibi iyi bir dizide oynamanın şans olduğunu belirten Filiz Taçbaş, başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'ye övgülere bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN