Çukur'da Koçovalılardan sıra dışı intikam planı: Cengiz Erdenet hafızasını kaybediyor!

Çukur'da Koçovalılardan sıra dışı intikam planı: Cengiz Erdenet hafızasını kaybediyor!

Çukur 108. yeni bölümde neler olacak? Yamaç ile Nedim'in karşı karşıya olduğu yeni fragmanda, Cengiz'in adını hatırlamadığı anlar dikkat çekiyor. Nedim'in bahsettiği konukların arasında gelen Yasmin'in elindeki Çukur sembolü dikkat çekiyor.

Çukur 4. sezon 16. bölüm fragmanında, Cengiz Erdenet'in hastanede olması merak konusu oldu. Cumali'nin "Senin adın Cengiz Mardin!" demesi dikkat çekiyor. Efsun ve Nehir'i elinde tutan Kulkan'ın yapacağı hamle merakla beklenirken, Yamaç'ın öfke dolu bakışları gerilimi giderek artırıyor. İşte, Çukur yeni bölümle ilgili detaylar...

ÇUKUR 108. BÖLÜM 1. FRAGMANI

108. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Çukur dizisinin 4. sezon 16. bölümü (108. bölümü), 21 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de izleyenlerle buluşacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim.

Kulkan Erdenet ise Çukur'a hızlı bir giriş yaptı. Yamaç'ı takip ettiren Kulkan, Nehir'e ulaşarak onu kaçırdı. Nehir'in de Yamaç'tan hamile olduğunu öğrenen Cengiz'in keyfi yerine gelirken, Erdenetler'in evinde tutulan Efsun ve Nehir birbirini teselli etti. Kulkan'ın bu hamlesiyle Yamaç'a karşı büyük bir koz elde eden Erdenetler'in ilerleyen bölümlerde bunu nasıl kullanacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 108. bölüm özeti: Koçovalılar ve Erdenetler arasındaki savaşa yeni katılan Kulkan, Çukur'un karşısına hiç beklemedikleri yerlerde çıkarken bir yandan da Nehir ve Efsun'u rehin tutmaya devam edecek. Güçlerini birleştiren Nehir ve Efsun Erdenetler'in elinden kurtulmak için harekete geçecek. Bir süredir Çukur'u uzaktan takip eden Nedim'in Koçovalılar'dan sürpriz bir isteği olacak. Cengiz Erdenet'i bitirmeye bir adım daha yaklaşan Yamaç, Kulkan'ın hiç beklenmeyen hamlesiyle bir kez daha çok zor bir tercihle karşı karşıya kalacak.

ÇUKUR 108. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in yazdığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Salih Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Necip Memili (Cumaali), Nejat İşler (Çağatay Erdenet), İrem Sak (Seren Erdenet), Mustafa Avkıran (Cengiz Erdenet), Kubilay Aka (Celasun), Damla Sönmez (Efsun), Hazal Subaşı (Nehir), Burak Dakak (Akın), Hare Sürel (Damla), İrem Altuğ (Ayşe), Boncuk Yılmaz (Saadet), Mustafa Kırantepe (Medet), Cem Uslu (Metin), Aytaç Uşun (Meke), Ece Yaşar (Karaca), Kadir Çermik (Emmi) gibi oyuncular yer alıyor.

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde gerçekleştiriliyor. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikâne ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer alıyor.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindedir ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin nüfusu ise 13 bin 91'dir.

Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekiliyor. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştiriliyor. Örneğin, Erdenet ailesinin plazası olarak gösterilen bina, Asya Yakası'nın Ataşehir ilçesinde yer alıyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FOTOĞRAFLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN