Çukur'da şok: Selim Koçovalı ölüyor!

Çukur'da şok: Selim Koçovalı ölüyor!

Çukur 106. bölüm özetine göre, Çağatay Erdenet'in elindeki tapuları almak isteyen Selim Koçovalı, hayatı karşılığında tapuları elde ediyor. Erdenetlerin evinden ayrılarak Çukur'a dönen Yamaç ise saldırı hazırlığı yapıyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

Geniş oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip edilen Çukur dizisinin 4. sezon 14. yeni bölüm fragmanı, gerilimli anlara sahne oluyor. Efsun'un Yamaç'ı uyarmak için geldiği sahnede Yamaç, abisinin öldüğünü söyleyerek herkesi şoke ediyor. Cengiz'e ve Çağatay'a açıkça tehdit mesajı göndererek "Yamaç Koçovalı geliyor de, saklansınlar!" diyen Yamaç'ın neler yapacağı merakla bekleniyor. Öte yandan 106. bölümde ekrana gelecek geçmiş zaman (flashback) sahnesinde İdris Koçovalı rolüyle Ercan Kesal, 1,5 yıl sonra konuk oyuncu olarak yer alacak.

ÇUKUR 106. BÖLÜM 1. FRAGMANI

106. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Çukur dizisinin 4. sezon 14. bölümü (106. bölümü), 7 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özeti ekranlara gelecek.

Çukur'un tapularını ele geçirerek Cumali'yi büyük bir çıkmaza sokan Çağatay, Ögeday'ın öldüğünü zannederken Yamaç'ın oyununa gelmişti. Cumali'ye tapuları o öldüğünde kardeşine vereceğini söyleyen Çağatay, sürpriz bir şekilde Selim'i öldürerek tapuları teslim edecek.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 106. bölüm özeti: Çağatay’ın kurduğu tuzakla Koçovalılar'a büyük bir ateş düşecek ve Selim, Yamaç'ın kucağında son nefesini verecek. Koçovalı ailesi Selim'in ölümüyle derinden sarsılırken Akın babasının acısıyla saldırıya geçecek. Koçovalılar kaybettikleri oğullarının yasını tutarken Çukur onları yalnız bırakmayacak ve Selim'in cenazesinde duygu yüklü anlar yaşanacak.

Ogeday'ın geri dönmesi ile bir anda elindeki büyük kozu kaybeden Çağatay ise kendisini Cengiz'in hedef tahtasında bulurken, işleri lehine çevirmenin yollarını arayacak. Koçovalı ailesi Selim'in kaybıyla yüzleşmeye çalışırken abisinin intikamını almaya yemin eden Yamaç, Cengiz'e hiç beklemediği bir darbe indirecek.

kadircermik-129672361-1529340307260787-1127101149670142052-n-001.jpg

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in yazdığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Salih Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Öner Erkan (Selim Koçovalı), Necip Memili (Cumaali), Nejat İşler (Çağatay Erdenet), İrem Sak (Seren Erdenet), Mustafa Avkıran (Cengiz Erdenet), Kubilay Aka (Celasun), Damla Sönmez (Efsun), Hazal Subaşı (Nehir), Burak Dakak (Akın), Hare Sürel (Damla), İrem Altuğ (Ayşe), Boncuk Yılmaz (Saadet), Mustafa Kırantepe (Medet), Cem Uslu (Metin), Aytaç Uşun (Meke), Ece Yaşar (Karaca), Kadir Çermik (Emmi) gibi oyuncular yer alıyor.

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde gerçekleştiriliyor. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikâne ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer alıyor.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindedir ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin nüfusu ise 13 bin 91'dir.

Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekiliyor. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştiriliyor. Örneğin, Erdenet ailesinin plazası olarak gösterilen bina, Asya Yakası'nın Ataşehir ilçesinde yer alıyor.

ÇUKUR 106. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN