Çukur'da Vartolu Sadettin sürprizi!

Çukur'da Vartolu Sadettin sürprizi!

'Vartolu ne zaman dönecek, neden yok' sorularına yanıt aranırken, Çukur 112. bölüm fragmanında bir süredir Afganistan'da bulunan Salih Koçovalı'nın görüntüleri dizini hayranlarını heyecanlandırdı. Son bölümde nefes kesen gelişmeler seyircileri ekran başına kilitledi. Koçovalılar intikam listesinden bir kişiyi daha düşürdü ve Cengiz Erdenet devri resmen kapandı. İşte, son bölüm yeni fragman...

Çukur son bölüm neler oldu: Çağatay ve Kulkan'ın beklenmedik hamlesi ise Çukur'da tüm dengeleri değiştirdi. Çağatay ve Kulkan, babalarının sonunu getirecek bir karar aldı ve Cengiz Erdenet'i Koçovalılar'a teslim ettiler. Finalde otelde Cengiz'i yakalayan Koçovalılar, onun sonunu getirdi. Yamaç, Cengiz'e mahalleyi zehirlediği maddeyle ya da silahla ölme seçenekleri sundu. Cengiz ise silahla kendini öldürmeyi seçti. Böylelikle oyuncu Mustafa Avkıran dziye veda etti.

ÇUKUR 112. BÖLÜM FRAGMANI

112. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bu sezonun sonunda final yapacak Çukur dizisinin 4. sezon 20. bölümü (112. bölümü), 18 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özeti izleyenlerle buluşacak. Çukur'un tüm bölümlerinin Puhu TV'de ücretsiz izlenebildiğini belirtelim.

Çukur'da maskeli kişi kim, merak konusu oldu. Koçovalılar, Cengiz Erdenet'in kaldığı otele baskın düzenlemek için harekete geçti ancak beklenmedik saldırılarla karşılaştı. Çağatay Erdenet, geri dönerken yanında gizemli birini de getirdi. Bu maskeli gizemli kişi, hem ormana hem de otelin farklı yerlerine kurduğu bubi tuzaklarıyla Cumali'yi ve Çukurlu çocukları yaraladı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 112. bölüm özet: Yamaç, sevdiklerini bir kez daha kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya geliyor! Koçovalılar, Cengiz Erdenet'in ölümünden sonra Kulkan ve Çağatay'ı hedef alarak intikam planlarına devam edecekken Çağatay'ın Çukur'u büyük bir tehlikeye sokacağı yeni hamlesi Koçovalılar'ın elini kolunu bağlayacak. Vartolu'nun Afganistan'da yapacağı sürpriz görüşme merakla beklenecek. Yamaç, sevdiklerini bir kez daha kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelirken Çağatay ve Kulkan'ın gizemli adamla birlikte yaptığı plan bir Koçovalı'yı daha ölümle burun buruna getirecek.

VARTOLU SADETTİN (ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL) AYRILDI MI?

Vartolu neden yok, merak konusu oldu. Çukur'un 101. bölümünde Nedim'in patronu Halil İbrahim'in Afganistan'a gitmesi nedeniyle İskender, Yamaç'ın görüşme isteğini yerine getiremedi. Yamaç, Vartolu Sadettin'in Afganistan'a gitmesini isteyince Vartolu isteksiz de olsa yola çıkarak bu ülkeye gitti.

Diziseverler, Vartolu'nun ne zaman geri döneceğini sosyal medyada konuşurken, Ay Yapım ya da Show TV'den konuyla ilgili herhangi bir açıklamanın yapılmadığını belirtelim. Fakat medya kulislerinde konuşulan dedikodulara göre, Vartolu Sadettin karakterini oynayan Erkan Kolçak Köstendil'in Eylül 2020'de kucağına aldığı oğlu Marsel ile daha fazla zaman geçirmek için diziye ara verdi. Vartolu Sadettin'in, bu sezonun sonunda 'büyük final' yapacak Çukur'da nadiren rol alması bekleniyor.

ÇUKUR 112. BÖLÜM ÖN İZLEME

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in yazdığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Salih Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Necip Memili (Cumaali), Nejat İşler (Çağatay Erdenet), İrem Sak (Seren Erdenet), Mustafa Avkıran (Cengiz Erdenet), Kubilay Aka (Celasun), Damla Sönmez (Efsun), Hazal Subaşı (Nehir), Burak Dakak (Akın), Hare Sürel (Damla), Genco Özak (Kulkan Erdenet), İrem Altuğ (Ayşe), Boncuk Yılmaz (Saadet), Mustafa Kırantepe (Medet), Baki Davrak (Ögeday Erdenet), Cem Uslu (Metin), Aytaç Uşun (Meke), Ece Yaşar (Karaca), Kadir Çermik (Emmi), Filiz Taçbaş (Süreyya Erdenet) gibi oyuncular yer alıyor.

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde gerçekleştiriliyor. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikâne ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer alıyor.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindedir ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin nüfusu ise 13 bin 91'dir.

Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekiliyor. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştiriliyor. Örneğin, Erdenet ailesinin plazası olarak gösterilen bina, Asya Yakası'nın Ataşehir ilçesinde yer alıyor.

ÇUKUR 112. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN