Aleyna Çakır olayında Ümitcan Uygun'un videosu ‘cinayet’ şüphesine oldu (Aleyna Çakır olayı nedir?)

Aleyna Çakır olayında Ümitcan Uygun'un videosu ‘cinayet’ şüphesine oldu (Aleyna Çakır olayı nedir?)

İntihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır'ın erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından çekilen bir video ortaya çıktı. Darp ettiği Aleyna Çakır'ın yatakta yattığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Uygun, Aleyna'nın cansız bedenini bulmuştu.

İntihar ettiği açıklanan Aleyna Çakır’ın ölümü ailesini hüzne boğarken olaydaki şüpheler de yeni video ile gündeme geldi. Yakınları genç kızın asla intihar edeceğini söylerken onun cansız bedenini bulan erkek arkadaşı Ümitcan Uygun'un paylaştığı video, ölümün intihar değil cinayet olabileceği konusunda soru işaretlerine neden oldu. Videoda Ümitcan Uygun'un sevgilisi Aleyna Çakır'ı darp ettiği ve bayıldıktan sonra çekim yaptığı görülüyor.

ALEYNA ÇAKIR OLAYI NEDİR?

Erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından Aleyna Çakır’ın intihar ettiği öne sürülmüştü. Ümitcan Uygun, bir video paylaştı ve o videoda olayın intihar değil de cinayet olabileceği akıllara geldi. Ümitcan Uygun'un kız arkadaşı Aleyna Çakır'ı darp ettiği ve bayıltmasının ardından videoya çektiği anlaşılıyor. Bir sosyal medya paylaşım platformunda soy isimlerini aynı yapan çiftin beraber yaşadığı öğrenildi.

‘’AİLESİYLE ARASI İYİYDİ’’

Olayın yaşandığı gece Ümit, arkadaşlarıyla birlikte Aleyna’nın evinde toplanıyor. Alkol aldıkları ve sabaha karşı Aleyna’nın ölüm haberinin geldiği öne sürülüyor. Yakın arkadaşı, ailesinden dolayı intihar ettiği iddia edilen Aleyna’nın ailesiyle arasının iyi olduğunu söyledi. Öte yandan erkek arkadaşı Ümitcan Uygun, Kırşehir’deki cenaze töreninde yer almadı. Ümitcan, yakınları tarafından ‘Biraz kafanı topla’ denilerek, şehir dışına gönderildi. Ümitcan’ın hem kendisinin hem de Aleyna’nın sosyal medya hesabını kapattığı öğrenildi.

‘’ÖYLE YAPILMAZ, BÖYLE YAPILIR’’

Söz konusu videoda, arkadan bir ses, ‘’Onu mu gösteriyorsun bir de’’ diyor. Ümitcan Uygun’un ise ‘’Evet canlı yayındayız. Öyle yapılmaz, böyle yapılır’’ dediği görülüyor. Görüntülerde yerde hareketsiz bir şekilde yatan Aleyna'nın sevgilisi Ümitcan tarafından darp edildiği sanılıyor.

Aleyna’nın ölmeden evvel attığı tweetlerden bir kaçı:

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN