Masumlar Apartmanı'nda Han çöp toplarken İnci'ye fena yakalanıyor!

Masumlar Apartmanı'nda Han çöp toplarken İnci'ye fena yakalanıyor!

Masumlar Apartmanı 22. bölümde neler olacak, diziseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Atilla Şendil, Açelya Devrim Yılhan'ın yer aldığı fenomen dizi, salı günleri reytingleri altüst ediyor. İşte, yeni bölüm son fragman...

Masumlar Apartmanı 22. bölüm özeti belli oldu. Salı günleri TRT 1 ekranlarında izyenlerle buluşan iddialı yapım, Safiye ve Naci'nin flörtleşmeleriyle renkli anlara sahne olmuştu. Fakat yeni bölümde yaşanacaklar, diziseverleri üzecek gibi görünüyor. Safiye ile buluşmaya hazırlanan Naci ambulansla hastaneye götürülürken, Han'ın cansız mankenle çöp konteynerinde ne yaptığı merak ediliyor.

MASUMLAR APARTMANI 22. BÖLÜM FRAGMANI

MASUMLAR APARTMANI 22. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Güçlü kadrosuyla beğeni toplayan Masumlar Apartmanı'nın 22. bölümü, 16 Şubat 2021 Salı günü saat 21.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarının yayınlanacağını hatırlatalım. Masumlar Apartmanı'nın tüm bölümlerini TRT İzle platformundan ücretsiz ve reklamsız izleyebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı hangi kitaptan uyarlama olduğu her hafta merak konusu oluyor. Sevilen dizi, psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlandı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı 22. bölüm özet: Masumlar Apartmanı'nın yeni bölüm fragmanında, İnci'nin Naci'ye olanlardan dolayı Han'dan şüpheleniyor. İnci, Han'a Naci'yi ölümle tehdit ettiğini ve ardından bu şekilde bulunmasının garip geldiğini söylüyor.

Diğer yandan ise Naci'yi kanlar içinde hastaneye kaldırılırken gören Safiye ise yine yıkılıyor. Umutlarını yeniden kaybeden Safiye, annesinin hayalinin suçlamalarıyla karşı karşıya kalıyor.

İnci ise Han'ın Naci'ye bir şey yaptığından şüpheleniyor. Diğer yandan yine gece çöplüğe giden Han ise vitrin mankeniyle konuşurken Esra'ya yakalanıyor.

2021-02-13-143147.jpg

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masumlar Apartmanı 21. bölüm özeti: Safiye Naci'yle dışarı çıkacağı için büyük bir heyecan yaşadı. Han da ablasındaki bu büyük değişikliği mutlulukla izledi ve ona yeni kıyafetler aldı.

Ancak İnci, Naci'nin yazdığı günlüklerden onun ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrendi ve bu durumu Han'a anlattı. Han ise Naci'nin ölümüyle ablasının büyük bir yıkım yaşayacağını düşündü. Naci'nin karşısına çıkan Han, buradan çekip gitmesini ve bir daha Safiye'yle konuşmamasını istedi. Han bunu yapmadığı takdirde Naci'ye kendisini öldüreceği tehdidinde bulundu. Final sahnesinde ise yeni kıyafetlerini giyen Safiye büyük bir heyecan içinde apartman girişine çıkarak ilk ve tek aşkı Naci'yi bekledi.

Ancak Naci'nin gelmemesi Safiye'yi telaşlandırdı. Son sahnede ise o anlarda Naci'nin otel odasında kanlar içinde yerde yattığı görüldü.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu (Han Derenoğlu), Farah Zeynep Abdullah (İnci), Ezgi Mola (Safiye Derenoğlu), Merve Dizdar (Gülben Derenoğlu), Uğur Uzunel (Esat), Alper Saldıran (Uygar), Metin Coşkun (Hikmet), Esra Ruşan (Esra), Atilla Şendil (Memduh), Emir Özden (Ege), Gizem Katmer (Neriman) gibi isimler yer alıyor.

2021-02-13-143123.jpg

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindeki Jurnal Sokak'ta yer alıyor. Dizinin bazı çekimleri, Beyoğlu'nun yanı sıra Fatih ilçesinde yer alan Balat semtinde de yapılıyor.

Öte yandan Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin gerçekleştirildiği apartman, İstanbul'un ilk asansörlü apartmanı olma özelliğine sahip. Haluk Bilginer'in başarılı performansıyla Emmy ödülünü aldığı 'Şahsiyet' dizisi de bu apartmanda çekildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN