Bir Zamanlar Çukurova'da Demir artık Behice'nin katil olduğundan emin!

Bir Zamanlar Çukurova'da Demir artık Behice'nin katil olduğundan emin!

Bir Zamanlar Çukurova 84. bölümde neler olacak, merak konusu oldu. Kapıya gelen taksici Hünkar'ın katili olarak gördüğü kadının Behice olduğu söyleyince, Demir Behice'yi öldürmek için küçük konağa gider. Behice'nin belki de ilk kez, yaptıklarının bedelini ödemeye bu kadar yaklaştığı ve korkudan ödünün patladığı bir an yaşanacak. İşte, yeni bölüm son fragman...

Adana'da çekimleri devam eden Bir Zamanlar Çukurova, 84. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Adana'da yaşamanın zor olduğunun farkına varan Behice, önce Müjgan ile arasını düzeltmek ister ancak Müjgan bile artık ona inanmamaktadır. Halasına bir an önce İstanbul'a gitmesinin doğru olacağını söyler.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 84. BÖLÜM 1. FRAGMANI

0x0-84-bolum-foto-galeri-1613554619248.jpg

84. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 84. bölümü, 18 Şubat 2021 Perşembe günü saat 21.00'de ATV'de izleyenlerle buluşacak. Hatırlatmakta fayda var; saat 20.00'de önceki bölümün özeti ekranlara gelecek. Bir Zamanlar Çukurova tüm bölümleri izlemek için kanalın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu, göz atalım: Hünkar Yaman adına yapılacak yaz kampı inşaatından çıkan paralar kepçenin ucundan savrulunca, herkes şaşkınlıktan dona kalır. Rüyaları gerçek olan Gaffur, cebini doldurmaya çalışırken, arazileri kontrole giden Behice kendini ortaya atarak paraları toplamaya kalkar. Behice, bu paranın Yılmaz'ın paraları olduğuna emindir. Ancak onu kimse dinlemez...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 84. bölüm özeti: Behice, tüm olan bitene ve Demir'den korkusuna rağmen, Gaffur'u sıkıştırmaya devam edecektir. Zaten 5 kuruş parası da olmadığından elinde kalan tek koz, katil olduğunu ilan edeceği tehdidi ile Gaffur'u eve alışveriş yapmaya ve işlerini gördürmeye çalışmasıdır. Ancak Saniye bu durumu fark edecektir! Evde bir süre dikkatini toplayamayan Saniye, daha sonra duruma el koyacaktır. Durumu çözmek için de Gaffur'u Demir'in karşısına çıkaracaktır!

Müjgan ve Fikret'i öpüşürken gören Fekeli, gidişattan hiç memnun olmayacaktır. Aşkın önünde bir şeyin duramayacağını çok iyi bilen Fekeli, ikisini adeta gözetim altına alacaktır. Fekeli'nin korkuları Fikret'i de endişelendirip, kararlarını sorgulamasına neden olur ama bir yandan da ateş bacayı sarmıştır! Müjgan aşkı ile hata yapmama korkusu arasında mücadele ederken, Fikret de aşık olmaması gerektiğine kendini ikna etmeye çalışacaktır.

0x0-84-bolum-foto-galeri-1613554625457.jpg

DEMİR, ÜMİT İÇİN ZÜLEYHA'DAN VAZGEÇECEK Mİ?

Ümit'in oturduğu evde kalan eşyalarını almak üzere kapıya kadar giden Sevda, kapıda Demir'in otomobilini görüp şaşıracaktır. Ama asıl şaşkınlığını, komşu kadının Hünkar'ın cenaze günü kapıdan çıkan birinin gördüğünü anlatması ile yaşayacaktır.

Sevda öğrendiklerinin şoku ile kapıyı çalmadan geri dönecektir. İçeride ise Ümit ve Demir, Demir'in hediyesi için kutlama yapıyordur. Artık iki taraf için de durum zorlaşmıştır. Ümit, bir oyunun içinde aşık olmuş, Demir ise Züleyha'dan vazgeçmem derken, kendini yeni bir aşk içinde bulmuştur. Olaylar şimdi gittikçe daha fazla karışacaktır.

HÜNKAR'IN BULDUĞU DELİLLERİ ŞİMDİ ZÜLEYHA BULUYOR!

Tüm şehir, Demir'in Behice'yi öldürmeye kalktığını konuşurken, Züleyha da delil toplamaya devam edecektir. İstanbullu komiser, Hünkar'ın ulaştığı dosyalara ulaştığında, artık Behice için yolun sonu görünecektir. Züleyha, elinde dosya ile Behice'nin üzerine yürüyecek ve katil olduğunu bildiğini tüm Adana'ya ilan edecektir. Halasına tavır almış olsa da, Müjgan Züleyha'ya karşı durmak için bu fırsatı kaçırmayacak ve iki kadın yine gerilecektir.

0x0-84-bolum-foto-galeri-1613554626449.jpg

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KİMLER?

Tims&B'nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm, Melis Veziroğlu Yılmaz'ın kaleme aldığı, müziklerini Aytekin Ataş'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncu kadrosunda; Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya), Kerem Alışık (Fekeli), Nazan Kesal (Sevda Çağlayan), Furkan Palalı, Esra Dermancıoğlu (Behice Hekimoğlu), Melike İpek Yalova (Müjgan Hekimoğlu), Alayça Öztürk (Jülide), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli), Serpil Tamur (Haminne), Rüzgar Aksoy (Ercüment), Kadim Yaşar (Cengaver), Mehmet Polat (Hatip Ağa), Aras Şenol (Çetin), Şirin Öten (Naciye) gibi isimler yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU NE?

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir...

Anasız babasız büyüyen Yılmaz (Uğur Güneş) ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha'nın (Hilal Altınbilek) aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar (Vahide Perçin) ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir'in (Murat Ünalmış) de hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin kahyası Gaffur (Bülent Polat) olacaktır.

Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul'da başlayıp, kara bir tren ile Adana'ya ulaşan dizide, yıllar önceki Türkiye'nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Geniş kadrosuyla ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri Adana'da gerçekleştiriliyor. Bazı sahneler ise Mersin'de yapılıyor. Adana'daki konağın hazırlanması 8 ay sürdü ve 450 kişi çalıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN