Nafakasını ödemeyen Mustafa Sandal'a icra şoku!

Nafakasını ödemeyen Mustafa Sandal'a icra şoku!

Mustafa Sandal hakkında, Emina Jahovic'ten olan iki çocuğunun nafakasını ödemediğini gerekçesiyle icra takibi başlatıldı. Jahovic, çocuklarıyla beraber koronavirüse yakalandığını fakat eski eşinin "Bir şeye ihtiyacınız var mı?" diye sormadığını dile getirdi.

Emina Jahovic, üç yıl önce boşandığı Mustafa Sandal hakkında nafakasını ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlattığı iddialarının doğru olduğunu söyledi.

"3 YILDA 5-6 KEZ NAFAKA ÖDEDİ"

Boşanma protokolüne göre Sandal, iki çocuğu için 10 bin, Jahovic için ise 15 bin lira nafaka ödeyecekti. Sırp şarkıcı, "Boşandıktan sonra Mustafa'dan doğru düzgün nafaka alabilmiş değilim. 3 yılda toplam 5 ya da 6 kez çocuklarının nafakasını ödemiştir. Çocuklarımın günlük hayattaki bütün ihtiyaçlarını ben ve ailem karşılıyoruz. Evet Mustafa hakkında benim ve çocuklarımın nafakasını ödemediği iddiasıyla icra takibi başlattım. Ancak evine ya da işyerine haciz memuru göndermedim" dedi.

ufkjtr30qugthfmjvk0fsa.jpg

"KORONAYA YAKALANDIK, MUSTAFA SADECE BİR KEZ ARADI"

Yakın zamanda çocuklarıyla koronavirüs (kovid-19) hastalığına yakalandığını anlatan Emina Jahovic, "Hastalığımız halen devam etmektedir. Mustafa sadece telefonla aradı. Hiçbir zaman 'Bir şeye ihtiyacınız var mı?' diye sormadı. Sadece en son gün sordu" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN