Müge Anlı Sevgi Kıranlı kimdir, kaç yaşında? Davut Kıranlı öldü mü?

Müge Anlı Sevgi Kıranlı kimdir, kaç yaşında? Davut Kıranlı öldü mü?

Müge Anlı Sevgi Kıranlı olayı nedir, merak konusu oldu. Zira, Muammer Cambaz'ın büyü yaparak eşi Sevgi Kıranlı'nın aklını çelerek evini terk ettiğini dile getiren Davut Kıranlı, 12 Şubat 2021 günü şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. O güne ait program yayınlarının Youtube'dan silinmesi de dikkat çekti. İşte detaylar...

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan 'Sevgi Kıranlı Davut Kıranlı olayı', sosyal medyaya damga vurdu. Gündüz kuşağının açık ara en çok seyredilen programın son bölümünün tekrarının internette yer almaması merak uyandırdı. 'Davut Kıranlı intihar mı etti, öldürüldü mü' tartışma konusu oldu.

MÜGE ANLI SEVGİ KIRANLI OLAYI NEDİR?

5 çocuk ve 4 torun sahibi 49 yaşındaki Sevgi Kıranlı, 3 ay önce kocası Davut Kıranlı'yı bırakarak 35 yaşındaki şoför ile kaçtı. Bu olayın ardından karısını ikna etmeyi başaramayan Davut Kıranlı, Müge Anlı'nın programına katılarak, eşini geri istediğini sık sık dile getirdi.

1-muge-anli-sevgi-muamer-4-torun-q6-zosa-jpg.webp

Fakat programa katılan Sevgi Kıranlı, şoför Muammer Cambaz'a aşık olduğunu ve eve dönmeyeceğini ifade etti. Muammer Cambaz'ın ifadeleri de Sevgi ile benzerdi. Israrla karısını isteyen Davut Kıranlı ise onsuz yaşayamayacağını dile getirdi fakat duyduklarının ardından eşinden boşanacağını da canlı yayında açıkladı. Gelişmenin ardından büyük hayal kırıklığı yaşayan Davut Kıranlı, eşine büyü yapıldığını ileri sürdü.

Geçtiğimiz günlerde canlı yayına çıkan Sevgi Kıranlı, yayına gelen Muammer Cambaz'ın eşi Semiha Cambaz ile tartıştı. Canlı yayında sinir krizi geçiren Semiha Cambaz, Sevgi Kıranlı'nın üzerine yürüyerek, "Benim 8 yaşında hasta çocuğumu babasız bıraktın" sözleriyle gözyaşlarına boğuldu.

screen-shot-2021-02-15-at-01-jrn5-png.webp

DAVUT KIRANLI ÖLDÜ MÜ?

Davut Kıranlı'nın 12 Şubat 2021 günü canlı yayın sonrasında bir aracın önüne atlayarak intihar ettiği ileri sürüldü. Fakat Kıranlı'nın öldürüldüğüne yönelik iddialar da bulunuyor.

Müge Anlı'nın yayınlanan son bölümünün de video paylaşım sitesi Youtube'dan kaldırılması dikkatlerden kaçmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN