Sevgiliden korkunç itiraf! Cesedi çuval içinde bulundu

Sevgiliden korkunç itiraf! Cesedi çuval içinde bulundu

Samsun'da kendisinden 42 gündür haber alınamayan Arzu Aygün'ün cesedi, daha önce 9 kez şikayetçi olduğu erkek arkadaşının korkunç itirafından sonra bulundu. Genç kadının öldürüldükten sonra cesedinin naylona sarılıp çuvala konarak ormana atıldığı anlaşıldı.

Samsun'da 42 gündür kayıp olan Arzu Aygün'ün, erkek arkadaşı Muharrem Coşkun tarafından tabanca ile vurulduktan sonra ormana atılan cesedi bulundu. Gözaltına alınan sevgilisi M.C., Aygün'ü öldürdüğünü itiraf etti.

İTİRAF ETTİ, CESEDİ BULUNDU

Polis ekiplerince ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Muharrem Coşkun, savcılığa giderek Arzu Aygün'ü tabanca ile vurarak öldürdüğünü ve cesedinin Kozluk Mahallesi'nde olduğunu söyledi. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, Aygün'ün cansız bedenine ulaştı. Katil, gözaltına alınırken, Arzu Aygün'ün cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsisi için Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

eszfav5w4aaw4jd.jpg
Muharrem Coşkun

NE OLMUŞTU? 

Atakum ilçesinde, geçen yıl 17 Aralık'ta evden çıkan Arzu Aygün, bir daha geri dönmedi. 2 çocuk annesi Aygün'ün yakınları Denizevleri Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri, Aygün’ü bulmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri, Muharrem Coşkun dahil 5 kişinin ifadesine başvurdu. Muharrem Coşkun ifadesinde, 'En son Atakum'da görüştük sonra bir daha görmedim. Telefonunu ve bir flash bellek verip yanımdan ayrıldı' dediği öğrenildi.

Polis ekipleri, 41 gündür kendisinden haber alınamayan Aygün'ün izini her yerde arıyordu.

28.jpg

AİLESİ MÜGE ANLI'YA BAŞVURMUŞTU

Samsun'da kaybolan Arzu Aygün'ün ailesi Müge Anlı'ya başvurdu. Aile kızlarının bir süredir mesajlaştığı Muharrem Coşkun'dan şüpheleniyordu. Aralık ayından bu yana haber alınamayan Arzu Aygün'ün cep telefonunun 5 yıldır beraberlik yaşayan Muharrem Coşkun'da çıkması şüpheleri arttırdı.

Aygün'ün son olarak Muharrem Coşkun'un aracına bindiği öğrenildi. Sorguya alınan Coşkun, Arzu Aygün'ün kendisine telefon ve flash bellek bırakıp gittiğini iddia etti.

Canlı yayına bağlanan Muharrem Coşkun, yaptığı açıklamalarla Müge Anlı'yı adeta çıldırttı.

MÜGE ANLI: 'BU MESAJLARI SİZ ATTINIZ' 

Müge Anlı'nın ; ''Siz Arzu'yla 16 Aralık'ta görüşüyorsunuz. Cep telefonunu da size bırakıyor. 18 Aralık'ta kızıyla , babasıyla ve arkadaşıyla size bıraktığı telefondan mesajlaşmaları var. O zaman bu mesajları siz attınız'' sorusu üzerine verdiği cevap herkesi şaşırttı.

29.jpg

"EMNİYETTEN ATILAN MESAJA ARZU AYGÜN ADINA CEVAP VERDİ" 

Muharrem Coşkun konuşmasında; ''Benim yazdığım mesajlar var ama benim yazmadığım mesajlar da var. Emniyetten mesaj attılar. Arzu hanım bize ulaşın diye. Ben de şu an müsait değilim ulaşamam, arayamam bulunduğum yerde telefon yok diye yazdım'' dedi.

EMNİYETİN MESAJINA AYGÜN ADINA YANIT VERMİŞ

Muharrem Coşkun'un yaptığı açıklamalar üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Müge Anlı; '' Niye yazdınız böyle bir şey? Polis mesaj atıyor bize ulaşın diye, siz de arayamam diyorsunuz öyle mi? Valla kusura bakmayın siz hala nasıl dışarda dolaşıp benimle telefonla konuşuyorsunuz, ben hakikaten anlamıyorum yani. Siz neden emniyete aradığınız kişinin telefonu benim elimde, bana şu gün bıraktı gitti. Ben geleyim bildiklerimi anlatayım demediniz. Emniyet yetkilileri Arzu'nun telefonunun sinyalini takip ediyor ve gelip sizin evde olduğunu o şekilde ortaya çıkarıyor'' şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN