Arzu Aygün bulundu mu? Kim, neden öldürdü? 42 gün sonra cesedi bulundu

Arzu Aygün bulundu mu? Kim, neden öldürdü? 42 gün sonra cesedi bulundu

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programınada işlenen Arzu Aygün olayıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. 42 gündür kayıp olan Arzu Aygün’ün cesedi, ormanlık alanda, çuval içinde çürümüş hâlde bulundu.

Gözaltına alınan ve Arzu Aygün’ün sevgilisi olduğu iddia edilen Muharrem Coşkun’un ifadelerinin ardından bulunan Arzu Aygün olayıyla ilgili sır perdesi aralanıyor. Sorguya çekilen katil zanlısı Muharrem Coşkun’un ifadeleriyle Arzu Aygün cinayetinin sebebi öğrenilecek.

ARZU AYGÜN BULUNDU MU?

42 gün boyunca aranan Arzu Aygün’ün cesedinin bulunduğu bilgisi paylaşıldı. Yakınlarının bulunması için Müge Anlı’ya başvurduğu Arzu Aygün’ün öldürüldüğü öğrenildi. 

Ormanlık alanda cesedi bulunan Arzu Aygün’ün akrabası ve sevgilisi olduğu belirtilen Muharrem Coşkun’dan itiraf geldi. Müge Anlı’nın programına katılan Muharrem Coşkun, daha önce verdiği ifadesinde son olarak Arzu Aygün’le Atakum'da görüştüğünü ve sonra bir daha görmediğini anlatmıştı. 

Muharrem Coşkun, Arzu Aygün’ün telefonunu ve bir flash bellek vererek yanından ayrıldığını söylemişti.

arzu-aygun-bulundu-mu-kim-neden-oldurdu-42-gun-sonra-cesedi-bulundu.jpeg

ARZU AYGÜN’Ü KİM, NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Samsun'un Atakum ilçesinden 17 Aralık 2020’de evinden ayrılarak kaybolan ve ailesinin 24 Aralık'ta polise kayıp başvurusunda bulunduğu Arzu Aygün'den bir daha haber alınamamıştı. Arzu Aygün olayıyla ilgili kayıp kadının akrabası, aynı anda sevgilisi olduğu iddia edilen Muhterem Coşkun, gözaltına alınmıştı. 

Coşkun'un itirafının arkasından Arzu Aygün'ün cesedi Samsun'un Terme ilçesinin Gökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş hâlde bulundu. Arzu Aygün’ün cesedi otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Arzu Aygün’ün neden öldürüldüğüne dair bir bilgi bulunmadı. İlerleyen günlerde katil zanlısının ifadeleriyle bu detay ortaya çıkabilir.

arzu-aygun-bulundu-mu-kim-neden-oldurdu-42-gun-sonra-cesedi-bulunduuu.jpeg

ARZU AYGÜN OLAYI NEDİR?

35 yaşında 2 çocuk annesi olan Arzu Aygün, Avusturya’nın başkenti Viyana’da doğup büyüdü. 2013’te Avusturya’dan Türkiye’ye ve Samsun’a dönüş yapan Arzu Aygün’ün ailesi,  kızlarının ölü ya da diri Muharrem beyin yanında olduğunu iddia ederek, Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN