Gülben Ergen ile Hülya Avşar neden küs? Ortamı yumuşatan sözler

Gülben Ergen ile Hülya Avşar neden küs? Ortamı yumuşatan sözler

Gülben Ergen ile Hülya Avşar kavgası, yıllardır magazin gündemini meşgul eden konuların başında geliyordu. Gülben Ergen'in geçen hafta yaptığı açıklamada küs olmadıklarını ima etmesi, ikili arasında barış sağlandığının işareti olarak değerlendirildi. İşte detaylar...

Gülben Ergen, önceki gün Bebek'teki kuaföründen çıkarken görüntülendi. Bakım sonrası saçının kurumasını beklemeyen şarkıcı, havluyla kuaförden ayrıldı. Karşısında muhabirleri görünce, "Aa, siz ne ara toplanıyorsunuz?" diyerek, şaşkınlığını dile getiren Ergen, "Böyle yakaladınız beni, bakımdan çıktım eve gidiyorum" ifadelerini kullandı.

"Kıyafet provam var, acele etmem lazım" diyen 48 yaşındaki şarkıcı, Hülya Avşar'ın rol aldığı Masumiyet dizisiyle alakalı sosyal medya paylaşımları hatırlatılınca, "Evet, başarılar diledim. Seve seve paylaştım" dedi. Yıllardır oyuncu Hülya Avşar ile küs oldukları yönünde basında haberler çıkan Gülben Ergen, "Yok, ne küslüğü?" şeklinde konuştu.

haber-173059e4.jpg
Gülben Ergen ve Hülya Avşar

HÜLYA AVŞAR GÜLBEN ERGEN NEDEN KAVGALI?

Gülben Ergen ile Hülya Avşar'ın arasındaki küslük, ikili arasındaki rekabete dayanıyor. Özellikle 2000'li yılların yıldızları olan Hülya Avşar ile Gülben Ergen ikilisi, popüler kültürün gereği olarak ve gündemde kalma çabaları nedeniyle birbirleriyle çok sık polemik içerisinde oldu. Her iki isim de aynı dönemlerde dizilerde rol aldı, müzik albümleri yaptı, dergi çıkardı ve şov programı yaptı.

2007 yılında Antalya'daki golf turnuvasında sahne alan Gülben Ergen'in, Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun yeni eşi Feraye Tanyolaç ile verdiği bu samimi görüntüler, Hülya Avşar'ı kızdırmıştı.

Hülya Avşar Gülben Ergen kavgasının nedeni, ikili arasındaki gündem olma yarışı ve şöhretin getirdiği popülerlik hırsı olduğunu söylemek mümkün.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN