Zehra Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte merak edilenler

Zehra Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte merak edilenler

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun 8 yıl süren evliliklerinde 1998 yılında dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, üniversite eğitimini iç mimarlık üzerine Londra'da aldı. Henüz mesleğini yapmayan ünlü ismin oyuncu ve şarkıcı annesinin izinden gidip gitmeyeceği merak konusu oldu. İşte, Zehra Çilingiroğlu biyografisi..

Verdiği bir röportajda, kızı Zehra Çilingiroğlu ile gurur duyduğunu dile getiren Kaya Çilingiroğlu, "Sevgilisi olursa desteklerim, hoşuma gider. Aksi olsa kaygılanırım, yani bir erkek arkadaşı olmazsa kaygılanırım. Zaten Zehra her şeyini bizimle paylaşır anlatır. En çok da annesiyle paylaşır. Zaten Hülya da Zehra da asla yalan söylemez. Onlar bir şey derse doğrudur. Sağlama yapmaya gerek duymam" ifadelerini kullandı.

zehra-ciling-095108tj.jpg
Zehra Çilingiroğlu

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

15 Ocak 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar ile iş insanı ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun kızıdır. Zehra Çilingiroğlu, baba tarafından aslen Trabzon Sürmeneli, anne tarafından Ardahanlıdır.

Babası Kaya Çilingiroğlu'nun ikinci evliliğini yaptığı Feraye Tanyolaç'tan olan 'Hüseyin Kaya' (d.2006) adında üvey erkek kardeşi vardır.

Zehra Çilingiroğlu, lisans eğitimini Londra Westminster Üniversitesi İç Mimarlık bölümünde tamamladı.

0x0-hulya-avsarin-kizi-zehra-cilingiroglunun-son-halini-nasil-biliyorsaniz-unutun-zehra-gitti-kestirdi-cumle-aleme-gosterdi-1628246243589.jpg
Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu, Zehra Çilingiroğlu, Hüseyin Kaya Çilingiroğlu

ÖZEL YAŞAMI

1998 doğumlu olan Zehra Çilingiroğlu, 2023 yılı itibarıyla 25 yaşındadır ve bekardır.

Beşiktaş taraftarıdır.

Zehra Çilingiroğlu 1.65 metre boyunda, 62 kilo ve oğlak burcudur.

Sosyal medya kullanmayan Zehra Çilingiroğlu'nun annesi Hülya Avşar Instagram'da @hulyavsr kullanıcı adıyla, babası Kaya Çilingiroğlu Instagram'da @kayacilingiroglu kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN