Bilal Kadayıfçıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Bilal Kadayıfçıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Denizcilik, yat ve petrol işi ile uğraşan ve holding patronu olan Bilal Kadayıfçıoğlu, bir süre Diyarbekirspor'un başkanlığını yaptı. Oğlu Alaattin Kadayıfçıoğlu, Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ve Hakan Ural'ın kızı Melisa Ural ile aşk yaşamasıyla gündeme gelmişti. İşte, Bilal Kadayıfçıoğlu biyografisi...

Bilal Kadayıfçıoğlu, spordan eğitime birçok alanda Diyarbakır'a yatırımda bulunarak kent ekonomisine katkı sağladı. Kurucusu olduğu denizcilik firmasıyla kendi gemilerini inşa ederek denizcilik sektöründe faaliyet gösterdi.

1350566-001.jpg

BİLAL KADAYIFÇIOĞLU ÖLDÜ MÜ, YAŞIYOR MU?

Bilal Kadayıfçıoğlu, 14 Mart 2021 günü saat 09.00 sıralarında Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde aracıyla seyahat ettiği sırada trafik kazası geçirerek kuzeni Metin Kadayıfçıoğlu ile beraber yaralandı.

Armatör Bilal Kadayıfçıoğlu'nun kuzeni Metin Kadayıfçıoğlu'nun kullandığı 34 BK 0999 plakalı otomobil, iddiaya göre Şehit Mustafa Gürcan Caddesi Palm City Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yaparak süratli girdi. 06 AV 9903 plakalı otomobile çarpan araç kontrolden çıkarak, yol kenarındaki demir direğe çarptı.

Kazada, 06 AV 9903 plakalı aracın sürücüsü Murat Yorulmaz ile yan koltuktaki oğlu Buğra Yorulmaz yola savruldu. Buğra Yorulmaz olay yerinde yaşamını yitirdi, Murat Yorulmaz da kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Diğer araçtaki yaralılar Bilal Kadayıfçıoğlu, kuzeni Metin Kadayıfçıoğlu, polis memuru Ömer Tokaç ve gemi kaptanı Murat Kutlu, özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılar sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Ölen Buğra Yorulmaz'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı.

BİLAL KADAYIFÇIOĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

1967 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. Bilal Kadayıfçıoğlu, Ceyda Kadayıfçıoğlu ile evlidir. Çiftin, 'Alaattin' adında bir çocuğu bulunuyor.

Alaattin Kadayıfçıoğlu, 2020 yılında Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile beraber olduğu dönemde evlilik planları yapmalarıyla gündeme geldi. Fakat çift yüzük takmadan ayrıldı. 2021 yılında ise Hakan Ural'ın kızı Melisa Ural ile aşk yaşamaya başladı.

5e1feda12269a2166cadcf1e.jpg
Alaattin Kadayıfçıoğlu ve Zehra Çilingiroğlu / 2020

Bilal Kadayıfçıoğlu, 2016 yılında İstanbul Etiler'de düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden VBG Holding'in patronu Veysel Kadayıfçıoğlu'nun kardeşidir.

Bilal Kadayıfçıoğlu'nun turizm ve otelcilik, deniz işletmeciliği konularında girişimleri ve yatırımları bulunuyor. Aynı zamanda Diyarbekirspor'u da satın alarak bir dönem kulüp başkanlığı yaptı.

BİLKA adlı denizcilik firmasının sahibidir. 1996 yılında kurulan BİLKA, kendi gemilerini inşa etme, işletme ve kiralama hizmeti vererek denizcilik sektöründe faaliyet gösteriyor.

Bilka Denizcilik ve Garanti Denizcilik daha önceki yıllarda da toplam 46 bin DWT'lik 5 adet tanker inşa edip dünya deniz sektörüne ihracını sağladı. Garanti Denizcilik, CBK YACHTS markası altında modern süper yatlar inşa edip dünya sektörüne ihraç gerçekleştirdi.

Garanti Denizcilik, BİLPET markası altında petrol ürünleri ve akaryakıt depolama, dağıtım ve franchise faaliyetlerinde bulunuyor.

0x0-bilal-kadayifcioglu-kimdir-bilal-kadayifcioglu-kac-yasinda-nereli-ne-is-yapiyor-1615716745768.jpg
Bilal Kadayıfçıoğlu ve Ceyda Kadayıfçıoğlu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN