İrem Derici'ye koronavirüs teşhisi kondu: Tat ve koku alamıyorum!

İrem Derici'ye koronavirüs teşhisi kondu: Tat ve koku alamıyorum!

Corona virüsü hastalığına yakalanan ünlüler kervanına İrem Derici de katıldı. 'Menajerimi Ara' dizisinde konuk oyuncu olan ünlü şarkıcının, buradan covid-19 kaptığı tahmin ediliyor. İşte, İrem Derici biyografisi...

Ünlü pop şarkıcı İrem Derici, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Tat ve koku alma duyusunda kayıp olan Derici, covid-19  testi yaptırdı. Test sonucu pozitif çıkınca, evde karantinaya alındı. Sosyal medya hesabından son durumunu paylaşan İrem Derici'nin, virüsü 'Menajerimi Ara' adlı dizi setinde kapmış olabileceği iddia edildi. Aynı dizide rol oyan oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu da corona virüsü testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

İREM DERİCİ KİMDİR?

21 Mart 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İrem Derici, baba tarafından aslen Sinop Boyabatlıdır. Annesinin ismi Jale Ediz, babasının ise Hulusi Derici'dir. Anne ve babası o daha 5 yaşında iken boşanmışlardır.

Küçük yaşlarda org çalmaya başlayarak müziğe olan yeteneğini ortaya koyan İrem Derici, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü'nü bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitiren şarkıcı, Pazarlama İletişim Yüksek Lisans programı devam ederken, 2011 yılında Mustafa Sandal, Hadise Açıkgöz, Hülya Avşar ve Murat Boz'un jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Yarı finalde elendi. İrem Derici, aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye'nin birçok yerinde sahne alarak müzik hayatına başladı.

Melih Kibar'ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi 'Bensiz Yapamazsın' hızlı bir giriş yaptı. Mayıs 2013'de 'Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı' adlı single ile geniş kitlelerce tanındı.

15 Nisan 2014'de 'Kalbimin Tek Sahibine' adlı şarkı ile asıl çıkışını yapan ve çıktığı andan itibaren dijital platformlarda 'en çok dinlenenler' arasına giren şarkı internet ortamında en fazla indirilen ve dinlenen şarkı olma başarısını elde etti. İrem Derici, aynı yıl Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı' ödülünü kazandı.

iremderici-92061053-1412115748999093-7005221714713724750-n.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1987 doğumlu olan İrem Derici, 2020 yılı itibariyle 33 yaşındadır.

2014-2016 yılları arasında Rıza Esendemir ile evlilik yaşadı.

İrem Derici 1.67 metre boyunda, 53 kilo ve koç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @iremderici kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İREM DERİCİ ALBÜMLERİ

2012 - Bensiz Yapamazsın (Single)
2013 - Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı (Single)
2013 - İki (Maxi Single)
2014 - Neredesin Sen (Single)
2014 - Kalbimin Tek Sahibine (Single)
2014 - Üç (Maxi Single)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN