Mehmet Ali Erbil'in son hali: Yürüyemeyeceksem fişimi çekin!

Mehmet Ali Erbil'in son hali: Yürüyemeyeceksem fişimi çekin!

Türkiye'de sadece iki kişide görülen 'kaçış sendromu' hastalığı nedeniyle zor günler geçiren Mehmet Ali Erbil'in son hali sosyal medyada paylaşıldı. İstanbul'da dinlenen ünlü şovmen, verdiği bir röportajda, "Yürüyemeyeceksem fişimi çekin!" demişti.

Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ve kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi görmeye başlayan Mehmet Ali Erbil'in son hali, paylaşılan fotoğrafta ortaya çıktı. Ünlü şovmen, önceki gün Kilyos'taki özel bir çiftlikte istirahat etti. Ağustos ayında kök hücre tedavisi olan ünlü şovmene yakın dostları sanatçı Tolga Yüce ve Ercan Avşar eşlik etti. Gün boyunca çiftlikte dinlenen Mehmet Ali Erbil, şehir merkezinden uzakta temiz hava aldı.

MEHMET ALİ ERBİL'İN SON HALİ

2876736-fec7a5e6f9cec6720fc93eb5ad30d028-640x640.jpg

"YÜRÜYEMEYECEKSEM FİŞİMİ ÇEKİN!"

Ünlü şovmen, 234 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra verdiği röportajda şu açıklamaları yapmıştı:

"Eşlerim arkadaşlarımın dualarıyla bir tek gün başımdan ayrılmadı. Türkiye'nin dört bir yanından insanlar dua etmeye gelmişler. Kardeşime 'Eğer yürüyemeyeceksem fişimi çekin' dedim.

İlk uyandığımda Muhsine'yi çağırmışım sonra Sezin hastaneye geldi. Arkadaşlarım gelirdi, İbrahim ile (Tatlıses) karşılıklı her geldiğinde ağlaşırdık. O vurulduğunda ilk ben gitmiştim hastaneye.

Kendi doktorum bile kurtulma şansımın yüzde 5 olduğunu söylemiş. Biraz dinlenmek istiyorum. Sakallı bir film yapacağım, küçük bir rol sadece. O yüzden sakal bıraktım. Yoğun bakımdayken aldığım ilaçlar yüzünden kabuslar görüyordum.

"KAÇIŞ SENDROMU TÜRKİYE'DE SADECE İKİ KİŞİDE VAR"

Gördüğüm kötü kabuslar yüzünden yoğun bakımda ellerimi bağladılar. Ben ellerimi çivilediler sanıyordum. Zaten duygusal bir yapım vardı hastalık sonrası daha da yoğunlaştım. En yakın arkadaşlarım İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Seda Sayan ve Selçuk Yöntem hastane sürecimde hep yanımda oldu.

Fizik tedavi sürecinde tembel davranıyorum. Doktorlar yüzde 99 ihtimalle yürüyeceğimi söylediler. Doğum günümde damadımın yardımıyla el sallayabildim. Kaçış sendromu hastalığı Türkiye'de iki kişide var, biri benim."

'Söylemezsem Olmaz' adlı programda soruları yanıtlayan Mehmet Ali Erbil, hayatında kimse olmadığını açıkladı. "Hemşirem var yanımda, onun dışında kimse yok. Ama hiç yanlış eş seçimim olmadı. Hepsi yanımdaydı, en kötü günümde" diyen ünlü şovmen, "Bir daha evlenir misiniz?" sorusuna da "Evlenirim" yanıtını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN