Camdaki Kız son bölümde Sedat'ın ifşa fotoğrafları gazeteye çıkıyor!

Camdaki Kız son bölümde Sedat'ın ifşa fotoğrafları gazeteye çıkıyor!

Sedat'ın özel dairesinde gördüklerine bir anlam veremeyen Nalan, yaşadıklarını kimseyle paylaşamaz. Bir şeylerin ters gittiğini hisseden Feride çıldırır ve Nalan'ın üzerindeki baskıyı artırır. İşte, heyecan uyandıran yeni bölüm tüm fragmanlar...

Camdaki Kız 3. yeni bölüm neler olacak, diziseverler tarafından yakından takip ediliyor. Nalan'ın, gizli dairesini birine anlatacağı konusunda endişelenen Sedat, Cana ile buluşur. Cana, Nalan ile konuşup durumu düzeltmesini tembihler. Ancak bu buluşmada bir magazincinin çektiği fotoğraflar, Sedat'a pahalıya mal olacaktır.

CAMDAKİ KIZ 3. BÖLÜM 1. FRAGMAN

3. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Farklı konusuyla ve yetenekli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Camdaki Kız dizisinin 3. bölümü, 22 Nisan 2021 Perşembe günü saat 21.00'de Kanal D'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Camdaki Kız tüm bölümler izlemek için kanalın Youtube sayfasına göz atabilirsiniz.

Camdaki Kız son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Türkiye'nin zengin ve yakışıklı bekarı Sedat Koroğlu'nun Nalan ile evleneceği haberi magazin gündemine bomba gibi düşer. Nalan ve ailesi, hafta sonunu geçirmek için Koroğlu'na ait lüks çiftliğe davet edilir. Birbirlerini ilk defa tanıyacak olan bu iki aile, karanlık sırlarını birbirlerinden saklamaya çalışırken, Nalan bir anda kendisini Rafet Koroğlu'nun hazırladığı bir sınavın içinde bulur.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız 3. bölüm özeti: Sedat, Nalan ile konuşup, özel dairede gördüklerinin kendisine ait olmadığını anlatır. Nalan, Sedat'a yeniden güven duyar, sevdiği adamla evleneceği için mutludur. Yaklaşan felaketten habersiz olan Sedat, bu sorunu da çözdüğü için rahatlar.

Ancak hiçbir sır sonsuza kadar gizli kalmaz. Fotoğraflar, Koroğlu malikanesinde bomba etkisi yaratır. Selen, Nalan ve ailesi görmeden, fotoğrafların basılmasını engellemeyi başarabilecek midir?

CAMDAKİ KIZ 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN