Camdaki Kız dizisi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Gerçek aşk hikayesi...

Camdaki Kız dizisi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Gerçek aşk hikayesi...

Camdaki Kız ne zaman yayınlanacak, sorusu yanıtını buldu! Sezonun ortasında izleyenlerle buluşmasına karşın bir hayli iddialı olan dizi, 8 Nisan 2021 Perşembe günü Kanal D'de yayınlanacak. Hikayesiyle diziseverleri ekran başına kilitleyecek Camdaki Kız'ın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte, diziyle ilgili tüm bilgiler...

Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizisi oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Tanıtım çekimleri Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde yapılan iddialı yapım, perşembe akşamları Kanal D'de izleyiciyle buluşuyor.

CAMDAKİ KIZ FRAGMAN

Nalan, üniversiteden sonra iç mimar olup çalıştığı şirketin sahibinin oğlu Sedat ile evlenir. Ailesinde göremediği sevgiyi Sedat'ta arayan Nalan bir gün olsun mutlu olamaz. Yine her şeyi vardır ama onun istediği şeyler hep manevi açlıktandır. Daha sonra Nalan bebeğini kaybeder ve ciddi bir depresyona girer. Şoförü olan Hayri, Nalan'a ilgisini belli etmeye başlar.

Nalan, Sedat ile boşanıp lüks hayatını bırakıp Hayri ile ilişki yaşamaya başlar. Hayri'nin onu kısıtlaması ona bir sevgi belirtisi gibi gelir ve sevildiğini hisseder. Sonradan Hayri'nin evli ve üç çocuğu olduğunu öğrenir. Daha sonra Hayri, Laz Kızı adında başka birine aşık olur ve Nalan'dan ayrılmak ister. Laz Kızı, Hayri'nin evli olduğunu öğrendiğince onu öldürür. Nalan kendine yeni bir hayat kurar.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Sizi içine çekecek ve birçok fikrinizi değiştirecek, belki de özgüveninizi tazeleyecek Camdaki Kız dizisi birinci bölümüyle, 8 Nisan 2021 Perşembe günü saat 20.00'de Kanal D'de ekranlara gelecek. Gerçek hayatta yaşanan bir aşk hikayesinden önce kitaba, daha sonra televizyon dizisine uyarlanan Camdaki Kız, aşktan ziyade izleyenlerin kendilerine dersler çıkarmasını sağlayacak, bazı yerlerde toplumun düşünce yapısını yüzümüze çarpacak.

6045c58debc83001881786dd.jpg

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, Seda Altaylı Turgutlu'nun senaryosunu yazdığı, Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eser sahibi olduğu, Nadim Güç'ün yönetmen koltuğuna oturduğu Camdaki Kız dizisi oyuncu kadrosunda; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer, Enis Arıkan, Nihal Menzil, Selma Ergeç, Feri Güler, Tuğrul Tülek, Hamza Yazıcı, Merve Polat, Şerif Erol gibi isimler yer alıyor.

6045c58debc83001881786df.jpg

CAMDAKİ KIZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gerçek yaşanan hikayesiyle dikkat çeken Camdaki Kız dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçeleri ve semtlerinde gerçekleştiriliyor. Fakat sahnelerin ağırlıklı olarak Asya Yakası'nın Beykoz ilçesi ve Avrupa Yakası'nın Sarıyer ilçesinde geçtiğini söylemek mümkün.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Star TV'de yayınlanacak dram türündeki Camdaki Kız dizisi, Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlandı.

Camdaki Kız kitabının konusu şöyle: Eğitimli, zarif adeta bir kraliçe modeliyle herkesi büyüleyen birisi. Nalan, daha doğduğu andan itibaren hüzün onun yakasını bırakmamış. Annesi ergenlik çağındayken sürekli akrabalarının tacizine maruz kalmış ve sonrasında istenmeyen çocuk olan Nalan'ı dünyaya getirirken ölmüş.

Nalan anneanne ve dedesini anne-babası olarak görüyor. Anneanne ve dede, kızlarına olan yaslarından dolayı Nalan'dan hep uzak durmuş, sevgiye ve ilgiye aç ve muhtaç olarak büyüyen, bu yüzden birçok zekasal sorundan öğretmenlerinin desteğiyle dönen Nalan'ın ruhunda sevgisizlik hep bir yara olarak kalmış.

Nalan'a karşı olan her türlü vazifelerini yerine getirmişler lüks içinde büyütmüşler fakat bazen insan her şeye sahip olsa da mutluluğu yakalayamıyor. Sevilme ihtiyacı ya da takdir edilme ihtiyacı hep orada duruyor, işte Nalan böylesine soğuk bir ortamda hastalıklıymış gibi uzak durularak büyütülmüş.

0001799178001-1-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN