Doğduğun Ev Kaderindir neden bitti? İşte mutlu sonla biten final bölümü

Doğduğun Ev Kaderindir neden bitti? İşte mutlu sonla biten final bölümü

Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Öztürk'ün yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 43. bölümüyle sona eriyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı kitabından uyarlanan dizi, düşen reytinglere çare bulamayınca TV8 tarafından sonlandırılması kararı verildi. İşte, yeni bölüm son fragman...

Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü özet, merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi bu akşam son kez ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Doğduğun Ev Kaderindir'in final bölümüne Zeynep ve Barış'ın düğünü damga vuracak. Son yayınlanan fragmana göre dizi mutlu sonla izleyenlerine veda edecek.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NEDEN FİNAL YAPIYOR?

TV8'in nadir dizi yapımlarından biri olan Doğduğun Ev Kaderindir 25 Aralık 2019'da ilk bölümüyle yayın hayatına başladı. Koronavirüs salgınının ortaya çıkmasıyla mart ayında çekimlerine 3 ay ara veren dizi, temmuz ayında yayınlanan 12. bölümle sezon finali yaptı. Yeni sezona tam kadro başlayan iddialı yapım, 2021 yılında aynı saat diliminde yayınlanmaya başlayan Masumiyet ve Sadakatsiz dizilerine karşı reyting kaybı yaşamaya başladı. Her geçen hafta kan kaybı yaşayan ve başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol'un diziden ayrılmasıyla ilk 10'a dahi giremeyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin TV8 tarafından yayından kaldırılması kararı verildi. Zira, dizinin elde reklam gelirlerinin, yapım maliyetlerini karşılayamaz duruma geldiği öğrenildi. Bu nedenle yayınlanacak 43. bölümle final yaparak ekranlara veda edecek.

FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı eserinden televizyon ekranlarına uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 43. bölümü (final bölümü), 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 20.00'de TV8'de yayınlanacak. Doğduğun Ev Kaderindir tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm neler oldu, hatırlayalım: Sakine Zeynep'e "Gülbin şu anda yanımda olsaydı ben seni kaybetmekten bu kadar korkmazdım" diyerek ağlayarak bir konuşma yaparken Gülbin uzaktan onları izler. Sakine Zeynep'e Gülbin ablasından bahsederken Barış Tarık'ı araştırır ve dolandırıcı olduklarını öğrenir. Öte yandan Barış Zeynep'e Gülbin ve Tarık'ın kardeş olmadığını dolandırıcı olduğunu ve Ekrem'e çalıştıklarını söyler.

2021-05-12-153941.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Doğduğun Ev Kaderindir 43. bölüm (final bölümü) özeti: Uzun zamandır aşk yaşayan Zeynep ve Barış, önlerine çıkan tüm engelleri aşarak evlenir. Günler sonra Nuh'un yanına dönen Cemile ise hamile olduğunu öğrenir. Mutlu sonların yaşanacağı dizide Zeynep yıllardır kayıp olan kardeşine de kavuşur.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığı OG Medya'nın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız romanından televizyona uyarlanan, senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Defne Gürsoy, Doruk Erengül, Seray Şahiner, Selcan Özgür, Berrin Tekdemir, Firuze Engin'in yazdığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu Doğduğun Ev Kaderindir oyuncu kadrosunda; Demet Özdemir (Zeynep Göksu Tunahan), Engin Öztürk (Barış Tunahan), Zuhal Gencer (Sakine), Senan Kara (Nermin), Elif Sönmez (Cemile), Hülya Duyar (Sultan), Fatih Koyunoğlu (Nuh), Naz Göktan (Emine), Kaan Altay Köprülü (Savaş Tunahan), Hakan Salınmış (Ali Rıza Dayı), Gülcan Arslan (Nesrin / Gülbin Göksu), Fırat Doğruloğlu (Tarık) gibi isimler yer alıyor.

dogdugun-ev-kaderindir-in-final-fragmani-14125000-3024-m.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN