Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir nikah masasına oturuyor

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir nikah masasına oturuyor

Aşklarını artık gizlemeyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, evlerini birleştirme kararı aldı. Bir süredir beraber olan ünlü çiftin, yakın zamanda evlilik kararı alacağı magazin basınında konuşuluyor. İşte, Demet Özdemir-Oğuzhan Koç aşkı...

Ayrı evlerde yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin aynı çatı altında oturmaya başlamasının ardından, nikah masasına oturacakları ileri sürüldü.

Posta gazetesinde yer alan habere göre, Oğuzhan Koç, Levent'te home office olarak kullandığı villasındaki tadilat nedeniyle bir otele yerleşti. Yakın arkadaşıyla Nişantaşı'nda oturan Demet Özdemir'in, tadilat bitiminde ünlü şarkıcının villasına taşınacağı iddia edildi.

Demet Özdemir'in sosyal paylaşım sitesi Instagram'da kalp emojisi ile birlikte paylaştığı romantik pozu, yüz binlerce kez beğenilmişti.

6142e54686b24417ec42701e.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN