Camdaki Kız son bölümde Sedat'ın öpücüğü Nalan'a pahalıya patlıyor!

Camdaki Kız son bölümde Sedat'ın öpücüğü Nalan'a pahalıya patlıyor!

Sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan Nalan'ın zengin mimar Sedat Koroğlu ile yaşadığı fırtınalı aşkı konu edinen Camdaki Kız dizisi, yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İşte, sürprizlere gebe son fragman...

Camdaki Kız 7. yeni bölüm neler olacak, merak ediliyor. Sedat ve Nalan öpüştüğünü öğrenen Feride çıldırmıştır. Bu yüzden Nalan'ın kaybolduğunu düşündüğü ahlakını kendince geri getirmeye çalışır. Ancak Feride'nin yöntemleri artık sınırı aşmıştır. Nalan'ın sağlığını tehlikeye atacak bir boyuta gelir. Bayılan Nalan'ı ise Muzo bulur.

CAMDAKİ KIZ 7. BÖLÜM 1. FRAGMAN

7. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından tv ekranlarına uyarlanan Camdaki Kız dizisinin 7. bölümü, 27 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 21.00'de Kanal D'de seyircisiyle buluşacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Camdaki Kız tüm bölümler izlemek için kanalın Youtube sayfasına göz atabilirsiniz.

Camdaki Kız son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Gülcihan, ailesine karşı oldukça cimri olan Rafet'in Nalan'a çok pahalı bir hediye verdiğini öğrenir. Bu durum Gülcihan'ı çileden çıkarır ve sonunda öfkesi ona çok büyük bir hata yaptırır. Diğer yandan Sedat, Nalan ile ilgili her şeyi yoluna soktuğunu düşündüğü için, yeniden çapkınlığa döner. Ama hiç beklemediği bir kişi, onu büyük bir hatanın eşiğinden çevirecektir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız 7. bölüm özeti: Feride, Nalan'ın Sedat ile öpüştüğünü gördükten sonra Nalan için yapacakları tam bir felaket olacaktır. Sedat, Cana'ya karşı koyamaz ve tekrar bir araya gelir. Feride, Nalan'a Sedat ile evlenene kadar görüşmeyeceğini söyler. Ancak Sedat, en kısa sürede Nalan'la evlenmek ister. Sedat ve Nalan'ın gizli görüşmesi ise Feride'nin tüm kapıları kapatmasına neden olur.

Gizli AVM'yi keşfedip, Gülcihan'ın evde saklandığını anlayan Tako, Gülcihan ve Döndü tarafından alıkonulur. Tako’nun ortadan kaybolması Koroğlu konağında bomba etkisi yaratır. Rafet her yerde Tako'yu ararken, ev halkı bu krizi nasıl çözecektir? Feride, Nalan'ın dünyayla bağlantısını koparıp, onu eve kapattığı için Sedat bir türlü Nalan'a ulaşamaz. Gün geçtikçe Nalan'a olan hisleri artan Sedat sonunda merak eder ve durumu ailesine açar. Bunun üzerine Koroğlu ailesi İpekoğlu ailesinin evine habersiz bir ziyarette bulunur. İlk defa Nalan'ın evine giden Muzo, yaşanmak üzere olan büyük felaketi engelleyebilecek midir?

CAMDAKİ KIZ 7. BÖLÜM 2. FRAGMAN

CAMDAKİ KIZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gerçek yaşanan hikayesiyle dikkat çeken Camdaki Kız dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçeleri ve semtlerinde gerçekleştiriliyor. Fakat sahnelerin ağırlıklı olarak Asya Yakası'nın Beykoz ilçesi ve Avrupa Yakası'nın Sarıyer ilçesinde geçtiğini söylemek mümkün.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN