Emre Yetkin kimdir, kaç yaşında, eşi kim, çocuğu var mı?

Emre Yetkin kimdir, kaç yaşında, eşi kim, çocuğu var mı?

Ünlü oyuncu Burcu Biricik'le altı sene önce evlenen Emre Yetkin'in kariyeri ve özel yaşamı merak ediliyor. Emre Yetkin'in sosyal medya hesapları ne, ne mezunu, mesleği ne? İşte, detaylarıyla Emre Yetin biyografisi...

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Camdaki Kız adlı dizide canlandırdığı 'Nalan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Burcu Biricik'in eşi Emre Yetkin, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi görüyor. Emre Yetkin'in Burcu Biricik'le tanışması, Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Murat Eken vesilesiyle gerçekleşiyor. Emre Yetkin, verdiği bir röportajda tanışma hikayelerinden şöyle bahsediyor: "Kuzenim Murat'tan, Burcu'nun ilişkisinin bittiğini duydum. O sırada ben de bekardım ama hiç denk gelmemiştik. Bir akşam denk geldik ve öyle ilişkimiz başlamış oldu."

Röportajında aşk hakkında düşüncelerini de paylaşan Emre Yetkin, "Ben aşkı paket olarak görüyorum" diyerek şunları anlatıyor: " İnsanlar aşk deyince, 'Aşık mısın?' 'Seviyor musun?' 'Alışkanlık mı' gibi bir şey soruyor; ama aşk dediğin şey, bunların hepsinin bir paketidir. Burcu'nun da dediği gibi tamamlanmaktır. Vakit geçirmeyi seviyorum, arkadaş olmayı seviyorum, paylaşmayı da seviyorum, tensel anlamda da insanlık anlamında da hepsi birleşince işte aşk denen şey oluyor. İnsanların her zaman bulamamasına üzülüyorum bir de. Şans herkese denk gelmeyebilir. Denk gelemeyince insan, geçmişten gelen bir yapı ile evlenme kararı alıp evleniyor. Elindeki ile yetinme noktasına geliyor. Bence aşık olduğu kişiyi araması lazım.

1-004.jpg

EMRE YETKİN'İN HAYATI VE KARİYERİ

Emre Yetkin, 1983 yılında dünyaya geldi.

Yetkin, Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi ve Özel Evrim Lisesi'nde okudu.

Üniversiteyi Kadir Has Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde okuyan Emre Yetkin, sonrasında reklamcılığa yöneldi.

Bir dönem Best Fm'de radyoculuk da yaptı.

Yetkin çektiği reklam filmlerinin yanında gezgin kişiliği, dünyanın dört bir yanında çektiği video ve fotoğraflarıyla da tanınıyor. Emre Yetkin; ünlü oyuncu, aynı zamanda eşi olan Burcu Biricik'in menajerliğini yapıyor.

es.jpg

EMRE YETKİN'İN ÖZEL YAŞAMI

1983 tarihinde doğan Emre Yetkin, 2022 yılı itibarıyla 39 yaşındadır.

Emre Yetkin ile Burcu Biricik, 2006 senesinden beri beraberlik yaşıyor.

Yaşamını İstanbul'da sürdüren çift, 30 Temmuz 2016 tarihinde dünya evine girdi.

4 Mayıs 1989 Antalya doğumlu Burcu Biricik'in eşinden 6 yaş daha küçük olduğu biliniyor.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @skunkkie kullanıcı adıyla bulunurken, Twitter'da ise @Skunkkie olarak yer almaktadır.

e-2.jpg
Emre Yetkin ve eşi Burcu Biricik

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN