Didem Soydan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim, boyu, kilosu kaç?

Didem Soydan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim, boyu, kilosu kaç?

Didem Soydan, mesleğindeki başarısıyla dikkat çeken mankenler arasında. Soydan'ın kariyeri, özel yaşamı merak ediliyor. Didem Soydan'ın sevgilisi kim, evlendi mi, şimdi neler yapıyor, eski hali nasıl? İşte, biyografisi...

Ünlü manken Didem Soydan, fenomen Kerimcan Durmaz'ın sahne aldığı konserde eğlendiği görüntüleri sosyal medyada paylaşınca takipçilerinin eleştirileriyle karşılaştı. "Ukrayna'da masum çocuklar, insanlar ölüyor, biraz saygı" yorumuna sinirlenen Didem Soydan, "Siz o esnada neden elinizde telefon Instagram'da dolaşıyorsunuz" ifadeleriyle yanıt verdi.

DİDEM SOYDAN'IN HAYATI VE KARİYERİ

Didem Soydan, 1 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Başarılı modelin anne tarafı Bulgaristan ile Yunanistan göçmeni, babası ise Arnavutluk'tan göç etmiş bir ailenin üyesi.

Üniversite dönemlerinde tezgahtar olarak çalıştığı Diesel markasına ait mağazada yönetmen Ümit Ünal tarafından modellik teklifi alan Didem Soydan, bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Kariyerinin dönüm noktası olan bu olayı 'Tam bir Türk filmi hikayesi' diyerek şöyle anlatıyor: "Bir gün Ümit Ünal alışverişe geldi. Kendisini takip de ediyordum, yanına gidip tanıştım. Sonrasında beni defilesine çıkardı. O defilede modacı arkadaşları beni gördü, değişik olduğumu fark ettiler. Buradaki model anlayışına göre değişik. Daha erkeksiyim, daha kemikliyim, daha hastalıklı görünüyorum. O zaman üç numara saçlarım vardı. Dünya için alışılmış; ama Türkiye için garip bir durumdu. Beni android gibi gördüler ve her şey böyle başladı..."

Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenilen Didem Soydan, modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerledi. Türkiye'nin birçok ünlü modacısıyla beraber çalışan Didem Soydan, İstanbul'da gerçekleştirilen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer aldı.

Modellik yapmadan önce Diesel mağazası ve modacı olan Umut Eker ile beraber çalışan Didem Soydan, 1 Nisan 2014 tarihinde İtalya'nın Verona şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası Calzedonia Summer Show'da podyuma çıktı.

Didem Soydan, Calzedonia Summer Show’da podyuma çıkan ilk Türk manken olarak tarihe geçti.

2014 yılında Mutlak Adalet isimli filmde ufak bir rolle kamera karşısına geçti. 2015'te ise sevilen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden'de İrem karakterini oynadı.

1.jpg

DİDEM SOYDAN'IN ÖZEL YAŞAMI

1984 tarihinde doğan Didem Soydan, 2022 yılı itibarıyla 38 yaşında ve koç burcu.

Ünlü manken, 1.76 boyunda ve 54 kilo.

Eski sevgilileri arasında Can Bonomo, Burak Deniz, Lider Şahin gibi ünlü isimler bulunan Didem Soydan bekardır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @didemsoydan olarak bulunurken, Twitter'da @didem_soydan kullanıcı adıyla yer almaktadır.

2-001.jpg

DİDEM SOYDAN DİZİLERİ

2012 - Uçurum

2013 - Güzel Çirkin (Lena)

2015 - Aşk Yeniden (İrem)

DİDEM SOYDAN FİLMLERİ

2012 - Bir Hikayem Var

2014 - Mutlak Adalet

1-1.jpg
Didem Soydan'ın eski estetiksiz hali

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN