Camdaki Kız son bölümde Sedat ve Nalan sözleniyor!

Camdaki Kız son bölümde Sedat ve Nalan sözleniyor!

Türkiye'nin zengin ve yakışıklı bekarı Sedat Koroğlu'nun Nalan ile evleneceği haberi magazin gündemine bomba gibi düşer. Nalan ve ailesi, hafta sonunu geçirmek için Koroğlu'na ait lüks çiftliğe davet edilir. İşte, tüm fragmanlar...

Camdaki Kız 2. bölüm özeti, belli oldu. Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan gerçek bir aşk hikayesinin başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Birbirlerini ilk defa tanıyacak olan bu iki aile, karanlık sırlarını birbirlerinden saklamaya çalışırken, Nalan bir anda kendisini Rafet Koroğlu’nun hazırladığı bir sınavın içinde bulur.

CAMDAKİ KIZ 2. BÖLÜM 1. FRAGMAN

2. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların yeni dizisi Camdaki Kız'ın 2. bölümü, 15 Nisan 2021 Perşembe günü saat 21.00'de Kanal D'de yayınlanacak. Fakat daha önce saat 20.00'de önceki bölümün özeti seyirciyle buluşacak. Camdaki Kız tüm bölümler izlemek için kanalın Youtube sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Camdaki Kız son bölümde neler oldu, göz atalım: Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışan Nalan, yumuşak huylu, zeki, sıcakkanlı ve dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğudur. Hayatını varlık, ilgi, alaka içinde geçirmiş, en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Dışarıdan bakıldığında kusursuz bir hayatı olan Nalan'ın, herkesten sakladığı bir sırrı vardır...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız 2. bölüm özeti: Nalan ve Sedat, ailelerin de katıldığı sade bir törenle söz yüzüklerini takarlar. Koroğlu ailesini bir türlü içine sindiremeyen Feride'nin gerginliği, hızla girilen evlilik yolunda, iyice artar. Evlenene kadar Nalan'ı korumak için, Sedat'tan uzak tutmaya çalışan Feride'ye,  geçmişten hiç beklenmedik bir ziyaretçi gelir... Adil ve Feride'nin o güne kadar sakladıkları büyük sır, karanlık bir gölge gibi yeniden hayatlarında belirmiştir.  

Nalan ise bir peri masalında gibidir. Sedat tarafından, herkesten sakladığı özel dairesine davet edilen Nalan, Sedat ile ilgili öğrendikleri karşısında aşkının yanında durabilecek midir? Yoksa bu aşk masalı daha başlamadan bitecek midir?

CAMDAKİ KIZ 2. BÖLÜM 2. FRAGMAN

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, Seda Altaylı Turgutlu'nun senaryosunu yazdığı, Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eser sahibi olduğu, Nadim Güç'ün yönetmen koltuğuna oturduğu Camdaki Kız dizisi oyuncu kadrosunda; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer, Enis Arıkan, Nihal Menzil, Selma Ergeç, Feri Güler, Tuğrul Tülek, Hamza Yazıcı, Merve Polat, Şerif Erol gibi isimler yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gerçek yaşanan hikayesiyle dikkat çeken Camdaki Kız dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçeleri ve semtlerinde gerçekleştiriliyor. Fakat sahnelerin ağırlıklı olarak Asya Yakası'nın Beykoz ilçesi ve Avrupa Yakası'nın Sarıyer ilçesinde geçtiğini söylemek mümkün.

CAMDAKİ KIZ 2. BÖLÜM 3. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN