Camdaki Kız'dan kötü haber: Ünlü isim sosyal medyadan duyurdu

Camdaki Kız'dan kötü haber: Ünlü isim sosyal medyadan duyurdu

Camdaki Kız dizisinde Muzo karekterine hayat veren Enis Arıkan, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncu dizinin çekimlerine de ara verildiğini duyurdu.

Masumlar Apartmanı'nın temizlik hastası Safiye rolüne hayat veren başarılı oyuncu Ezgi Mola'nın ardından yakın dostu olan ünlü oyuncu Enis Arıkan da koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Arıkan sosyal medya hesabı Instagram'dan, "Şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu :(" notuyla kötü haberi duyurdu. Enis Arıkan, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından 2. sezon çekimleri başlayan Camdaki Kız'ın setine de ara verdi.

enis-arikan.jpg

"UYUYOR KALIYORUM"

Hastalığı evinde geçiren Enis Arıkan, gelen mesajlara ve aramalara yanıt veremediğini söyledi. Instagram'dan paylaşımlar yapan Arıkan "Gelen mesajların haddi hesabı yok. Hiç birine geri dönemiyorum uyuyor kalıyorum. Aşı olmanın ekmeğini yiyorum ve daha kolay atlatıyorum. Terliyorum, ve birazcık öksürüyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN