Sen Çal Kapımı yeni sezon başlıyor: Eda ve Serkan büyük sırrın gölgesinde buluşuyor

Sen Çal Kapımı yeni sezon başlıyor: Eda ve Serkan büyük sırrın gölgesinde buluşuyor

Fox TV'nin çok eleştiri alsa da Youtube'da milyonlarca kez izlenen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, yaz sezonunda ekranlarda olacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı dizinin 2. yeni sezonunda neler yaşanacağı merak ediliyor. İşte, yeni sezon tüm fragmanlar...

Sen Çal Kapımı 2. yeni sezon 40. bölüm neler olacak, heyecanla bekleniyor. Hatırlanacağı üzere, Eda ve Serkan yaşadıkları tehlikeye rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ederler. Serkan hastalığından bahsetmeden hayatın tadını çıkartmak isterken kimse ondaki bu değişikliğe bir anlam verememektedir.

SEN ÇAL KAPIMI 2. YENİ SEZON (40. BÖLÜM) 1. FRAGMAN

40. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Klişe hikayesine karşın kendi izleyici kitlesine sahip Sen Çal Kapımı dizisinin 2. yeni sezonu (40. bölümü), 9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Fox TV'de yayınlanacak. Fakat daha öncesinde saat 20.00'de son bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Sen Çal Kapımı tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Fox Play'i ziyaret edebilirsiniz.

Sen Çal Kapımı son bölümde neler oldu, göz atalım: Serkan ve Eda sarı karavanlarında farklı bir yaşam tarzı deneyimlerler. Serkan'ın bu beklenmedik kararları Eda'nın da aklını karıştırmaktadır. Hayallerindeki karavanda sevdiği adamla hayatı dolu dolu yaşarken onları bekleyen tehlikenin farkında değildir. Başlarına gelen son olay Serkan'ın sırrının ortaya çıkmasına neden olur.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sen Çal Kapımı 2. yeni sezon (40. bölüm) özeti: Serkan'ın geçirdiği hastalık sonrası yolları ayrılan Eda ve Serkan, yıllar sonra yeniden karşılaşır. Birbirlerine duydukları aşk ilk günkü gibi taze olsa da, yıllar bazı şeyleri değiştirmiştir. Aşk kapılarını çalmaya devam ederken Eda'nın Serkan'dan sakladığı büyük bir sır vardır.

SEN ÇAL KAPIMI 2. YENİ SEZON (40. BÖLÜM) 2. FRAGMAN

SEN ÇAL KAPIMI OYUNCULARI KİMLER?

Projesini MF Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun yazdığı, müziklerini Aytekin Ateş'in yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosunda; Hande Erçel (Eda Yıldız Bolat), Kerem Bürsin (Serkan Bolat), Neslihan Yeldan (Aydan Bolat), Evrim Doğan (Ayfer Yıldız), Anıl İlter (Engin Sezgin), Elçin Afacan (Melek Yücel), Başak Gümülcinelioğlu (Pırıl Baytekin), Alican Aytekin (Seyfi Çiçek), Sarp Bozkurt (Erdem Şangay), İlkyaz Arslan (Leyla Haktan), Sinan Albayrak (Kemal Özcan) gibi isimler yer alıyor.

SEN ÇAL KAPIMI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Fakir kız-zengin erkek klişe konseptiyle çekilen romantik komedi türündeki dizi, İstanbul'un çeşitli semt ve ilçelerinde çekiliyor. Serkan Bolat'ın işyeri olarak görünen yer Maslak iken, yaşadığı villası Asya Yakası'ndaki Beykoz ilçesinde bulunuyor. Sahildeki görüntüler ise Rumeli Hisarı'nın İstanbul Boğazı kıyısında çekildi. Öte yandan film platosu olarak kullanılan Beykoz Kundura Fabrikası'nın da bazı sahnelerde sıkça kullanıldığını belirtelim.

SEN ÇAL KAPIMI KONUSU NE?

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız, yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlayacaktır.

SEN ÇAL KAPIMI 2. YENİ SEZON (40. BÖLÜM) 3. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN