EDHO son bölümde Hızır Çakırbeyli ava başladı!

EDHO son bölümde Hızır Çakırbeyli ava başladı!

Adım adım sezon finaline yaklaşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan yükseliyor. Hızır Çakırbeyli yeni düşmanı Savaş'la verdiği mücadelede en yakınındaki isimler tehlikeye girer. İşte, yeni bölüm son fragman...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. yeni bölüm neler olacak, merakla bekleniyor. Evlendiği gün eşini kaybeden Hızır Ali'yi öldürmeyi kafasına koyan Rıdvan, bir hamle de hastanede yapar. Yapılacak saldırıyı ön gören Alpaslan ise kurduğu oyunla Rıdvan'ın bir oğlunu daha tuzağa düşürür. Oğlunu kurtarmak için her yola başvuran Rıdvan ise tüm bağlantılarını kullanarak savaşa yeni bir isim dahil eder.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 198. BÖLÜM FRAGMANI

198-bolum-foto-galeri-1623052831330.jpg

EDHO 198. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sürükleyici hikayesiyle 6 sezondur izleyicilerin ilgisini yüksek tutmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 198. bölümü, 8 Haziran 2021 Salı günü saat 21.00'de ATV'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı seyircisiyle buluşacak. EDHO tüm bölümler izlemek için kanalın internet sitesine bakabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm neler oldu, göz atalım: Çakırbeyli ailesi kadar Façalı ailesine de ateş düşer. Yeğeni ve abisinin cenazesinde yapılan bombalı saldırıyla en yakınındaki isim olan Hakan'ı da kaybeden Behzat Façalı, intikam yemini eder. Abisi Haşmet Façalı gibi kendisini kaybetmesinden korkan Hızır Çakırbeyli, kurduğu planın merkezine Behzat Façalıyı koyar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

EDHO 198. bölüm özeti: Hızır Çakırbeyli, gelini Didem ve dostu Haşmet Façalı'nın ölümünün arkasındaki isim olan Rıdvan ve ailesini bir bir avlamaya başlar. Verdiği savaştan kayıplarına rağmen galip çıkmaya kararlı olan Hızır Çakırbeyli, kardeşi İlyas Çakırbeyli ve aile dostu Behzat Façalı'nın da yardımıyla Rıdvan'ı ve çocuklarını yakalar. Rıdvan'ın son bir hamleyle Ortadoğu'da enerji şirketlerinin güvenlik işlerini yapan Savaş'tan yardım istemesi ise Hızır Çakırbeyli ve dostlarına yeni bir düşman kazandırır.

Sevdiklerini ve dostlarını korumak için her şeyi yapan Hızır Çakırbeyli, bu uğurda kendi canını da vermeye hazırdır. Hızır Çakırbeyli'nin bu mücadelesinde en büyük destekçisi de yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur. Şahin Ağa'nın yardımıyla kendi ayakların üzerinde duran Kimsesiz Doğan'ın desteğiyle de sokaklarını babası olan Alpaslan Çakırbeyli, yıllar önce rahmetli babasının da düştüğü yol ayrımında Kimsesiz Doğan'ın telkinleriyle yönünü bulmaya hazırdır.

198-bolum-foto-galeri-1623052834026.jpg

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların fenomen dizisi EDHO'nun çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve mahallelerinde yapılıyor. Hızır Çakırbeyli'nin evi İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Sarıyer'de Zekeriyaköy semtinde bulunuyor. Dizideki masa sahneleri ise Asya Yakası'nda yer alan Üsküdar ilçesindeki Hababam Sınıfı Müzesi Adile Sultan Kasrı'nda çekiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN