Dikkatli gözler kaçırmadı! Çukur finalinde 'Üç Kuruş' dizisinin tanıtımı yapıldı

Dikkatli gözler kaçırmadı! Çukur finalinde 'Üç Kuruş' dizisinin tanıtımı yapıldı

Ekranların fenomen dizisi Çukur'un final bölümünde ekranlara yansıyan 'Üç Kuruş' detayı, izleyenleri meraklandırdı. Çukur dizisini çeken yapım ekibi daha önce 'İçerde' dizisini çekmişti. Aynı ekibin yeni sezonda 'Üç Kuruş' adlı bir dizi çekeceğinin sinyali verildi. İşte detaylar...

Dördüncü sezonun sonunda 131. bölümüyle final yaparak ekranlara veda eden Çukur dizisinin son bölümünde, Yamaç Koçovalı'nın Sena ve İdris Koçovalı ile buluşması sosyal medyada gündem oldu. Final bölümünden önce yayınlanan gala programında da kamera arkasında çalışan set ekibine teşekkür edildi.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU NE?

Ay Yapım, 7 Haziran 2021 Pazartesi günü Show TV'de yayınlanan Çukur final bölümünde farklı bir tanıtıma imza attı. Dizide görünen bir duvar yazısında, "İçerde'den çıktık. Çukur'a düştük. Sırada Üç Kuruş" yazıyordu.

Yapımcılar bu ilginç tanıtımla İçerde ve Çukur dizilerinin ardından yeni sezonda çekecekleri 'Üç Kuruş' adlı dizinin duyurusunu yaptı.

e3tadoaxwauwpyx.jpeg

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın yeni dizisi Üç Kuruş'un hazırlıkları sürüyor. Şu ana kadar dizide rol alacağı açıklanan tek isim, Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez oldu.

Diziyle ilgili pek bilgi bulunmuyor. Fakat üç erkek başrolünün olacağı ve üç erkek karakterin hikayesinin anlatılacağı medya kulislerinde konuşuluyor.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Ay Yapım'ın hayata geçireceği Üç Kuruş dizisinin yeni sezonda, yani 2021'in eylül ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. İddialı dizinin hangi kanalda yayınlanacağına ilişkin bilgi henüz paylaşılmadı.

83102604-2478023642435886-8811374520478223038-n.jpg
Taner Ölmez

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN