'Çukur'dan çıktı 'Cam Tavanlar'a çarptı

'Çukur'dan çıktı 'Cam Tavanlar'a çarptı

4 sezon boyunca Çukur dizisinde 'Celasun' karakterini oynayan Kubilay Aka, Show TV'nin yeni yaz dizisi Cam Tavanlar'da 'Cem' karakteriyle boy gösterecek. Ünlü oyuncu, dizinin üstlendiği misyona da dikkat çekti. İşte detaylar...

Kadınların iş hayatında maruz kaldığı taciz ve mobbinge değinerek toplumda farkındalık oluşturmayı hedefleyen Cam Tavanlar dizisinin başrolünde yer alan Kubilay Aka, izleyicilerin nezdinde 'cam tavanlar' tabirinin netleşeceğini ve kadınlara yönelik ayrımcılığın daha görünür olacağını söyledi. Başarılı oyuncu, " 'Cam Tavanlar'ın temel konusu bu olsa da içinde aile ilişkileri, arkadaşlık ilişkileri, iş ilişkileri ve aşk da olacak. 'Leyla' ve 'Cem' karakterlerinin zaman içerisinde ne kadar geliştiklerini, birbirlerine destek olduklarını göreceğiz" diye konuştu. Kubilay Aka son olarak Çukur dizisinde 'Celasun' karakterini oynamıştı.

0621f27a1ad0e7f074df8f1e1b715144-840.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN